תינוק לא רגוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק לא רגוע
    ולריה
    21/02/2012

שלוםבן שלי עכשיו בן חודש,אני מניקה אותו כל 3-4 שעות ופעם עד פעמיים בלילה.כל פעם יונק משתי השדיים נדיר מאחד.מפעם לפעם בזמן ההנקה הוא יכול להתחיל לבכות( או שהוא עזבני ולא רגוע)אוז חוזר לינוק,או שעוזב את הפיטמה ואז ממשיך עוזב וממשיך וזה ממשיך הרבה זמן.וגם בזמן שינה הוא פולט כל הזמן ,גם עם אכל רק משד אחד.
    בנוסף שינה לא רגוע-מתעורר די מהר,משמיע כולות ואפילו בוכה תוך כדי שינה.
    כל זה משתנה יום טוב יושן כ3-4 שעות ביום ואפילו 5-6 בלילה ואוכל בלי בעייה ויום אחר בעיות.סובל מגזים.
    השאלה היא כאזות:
    1.העם יש בעיה עם חלב או עם כמות
    2.אולי לא נוח לו(למרות שניסיתי תנוחה קלאסית וגם בשכיבה)
    3.האם זה שהוא פולט כמו קוטז יכול להעיד על משהו(פעם פעמים ביום)
    4.אך יודעים שהוא אכל מספיק ואפשר להפסיק הנקה
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק לא רגוע

הוספת תגובה

• תינוק לא רגוע - תגובה

סיגל גולן
    22/02/2012

שלום ולריה
    לא צריך להיות בעיה באיכות החלב. אולי יש בעיה עם כמות החלב. הסימן הכי טוב זה עליה במשקל.
    יכול להיות שלא נוח לו אבל לא בגלל התנוחה אלא אי-נוחות שנשארת ממאנח מסוים ברחם. לפעמים טיפון קרניאל-סקראל עוזר, גם לגבי הפליטות.
    תינוק בדרך כלל מנתק את עצמו או נרדם בשד כשאכל מספיק. אני ממליצה לך לראות יועצת הנקה מוסמכת באזור מגוריך כדי לקבל עזרה מקצועית מתצפית על ההנקה.
    אם תרצי ותוכלי לבוא לרחובות ביום שני, תוכלי לקבל יעוץ חינם במסגרת קורס מדריכות הנקה עם יועצת מעולה. דברי איתי אם תרצי יותר פרטים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילד לא רגוע

ולריה
    22/02/2012

סיגל תודה על ההסברים והמלצות .
    רציתי לדעת האם יכול להיות שאני מאכילה אותו יותר מידי באותה אכלה?וכתוצאה ישנן כל הבעיות .
    רשמת כשהוא שבעה הוא מתנתק ,אבל אך אפשר לדעת שזאת לא מנוחה זמנית?
    ולגבי ההעיסוי קרניוסקרל אולי יש מישהו שאת ממליצה?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילד לא רגוע - תגובה

סיגל גולן
    22/02/2012

אין כל כך אפשרות שתינוק ינק יותר מדי. הוא מפסיק כשהוא שבע או עובר למציצות קטנות. אם זו הפסקה זמנית, הוא יבקש עוד בהמשך. תסמכי עליו.
    המטפל הכי טוב שאני מכירה הוא ברעננה. אני לא יודעת מאיפה את. תתקשרי אלי ואנסה לבדוק איתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו