מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב שלא עובר בשדמיכל21/02/2012
שלום,
ילדתי לפני שלושה וחצי שבועות תינוקת בריאה ומקסימה. ההנקה הולכת ומשתפרת (היא 90% יונקת ולפעמים כשכואב מידי או עייפה מידי אז סימילאק) אבל בשלושת הימים האחרונים התחילו לי כאבים ורגישות עזה בשד עצמו.
בהתחלה זה היה בשני השדיים והתייעצתי עם היועצת הנקה בטיפת חלב שאמרה שזה נורמלי שיכאב בשדיים כשהם מתמלאים שוב בחלב, אבל כבר יומיים שהכאב ממוקד בשד השמאלי (בכולו, כולל העטרה ובעיקר בשוליים החיצוניים של השד) וכואב ברמה שלא מתאפשר לי להניק וגם שאיבה כואבת.
בנוסף נהיו לי ורידים בולטים על השד ואפילו על העטרה.(ראוי לציין שאני בהירה מאד, אבל ורידים בולטים בשדיים מעולם לא היו לי)
הכאב לא מאפשר לישון ואפילו הפד הנקה מציק ומכאיב.
אשמח ואודה מאד לתשובתכם, כל נסיון לחפש באינטרנט מוביל לאתרים של סרטן השד וההיסטריה חוגגת...
תודה רבה
מיכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב שלא עובר בשד - תגובה
סיגל גולן22/02/2012הי מיכל
לצערי אי אפשר לענות לך בלי לראות אותך ולבדוק את השד. יתכן שהמצב החמיר בגלל הקושי להיניק או לשאוב, והחלב פשוט פקוק בפנים. אני ממליצה לך לראות יועצת הנקה מוסמכת IBCLC באזור מגוריך. בינתיים להוציא חלב מצד זה, גם אם כואב.
בהצלחה
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)