כאב שלא עובר בשד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב שלא עובר בשד
    מיכל
    21/02/2012

שלום,
    ילדתי לפני שלושה וחצי שבועות תינוקת בריאה ומקסימה. ההנקה הולכת ומשתפרת (היא 90% יונקת ולפעמים כשכואב מידי או עייפה מידי אז סימילאק) אבל בשלושת הימים האחרונים התחילו לי כאבים ורגישות עזה בשד עצמו.
    בהתחלה זה היה בשני השדיים והתייעצתי עם היועצת הנקה בטיפת חלב שאמרה שזה נורמלי שיכאב בשדיים כשהם מתמלאים שוב בחלב, אבל כבר יומיים שהכאב ממוקד בשד השמאלי (בכולו, כולל העטרה ובעיקר בשוליים החיצוניים של השד) וכואב ברמה שלא מתאפשר לי להניק וגם שאיבה כואבת.
    בנוסף נהיו לי ורידים בולטים על השד ואפילו על העטרה.(ראוי לציין שאני בהירה מאד, אבל ורידים בולטים בשדיים מעולם לא היו לי)
    הכאב לא מאפשר לישון ואפילו הפד הנקה מציק ומכאיב.
    אשמח ואודה מאד לתשובתכם, כל נסיון לחפש באינטרנט מוביל לאתרים של סרטן השד וההיסטריה חוגגת...
    תודה רבה
    מיכל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב שלא עובר בשד

הוספת תגובה

• כאב שלא עובר בשד - תגובה

סיגל גולן
    22/02/2012

הי מיכל
    לצערי אי אפשר לענות לך בלי לראות אותך ולבדוק את השד. יתכן שהמצב החמיר בגלל הקושי להיניק או לשאוב, והחלב פשוט פקוק בפנים. אני ממליצה לך לראות יועצת הנקה מוסמכת IBCLC באזור מגוריך. בינתיים להוציא חלב מצד זה, גם אם כואב.
    בהצלחה
    סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו