מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות בהנקה ושאיבהסיון25/02/2012
שלום,
אני אמא לתינוקת בת שבועיים. בימים הראשונים בבית החולים נתתי לה קצת הנקה , אולם הפטמות שלי היו פצועות אז עברתי לשאיבה. בממוצע היה יוצא לי בשעה בערך 40 מיל. (משתי השדיים)
כשחזרנו הביתה השכרתי משאבה של ספקטרה מיד שרה ואני מנסה לשאוב אבל לא יוצא חלב בכמויות גדולות בכלל. אני יכולה לשבת עם המשאבה חצי שעה על שד אחד ובקושי יצא 10 מיל.
אני מעסה את השדיים לפני ושמה כרית חמה כדי לעודד הגברת חלב אבל זה לא כ"כ עוזר.
זה מאוד מתסכל כי אני באמת רוצה לתת לה חלב אם, אבל הכמויות שיוצאות בשאיבה לא גדולות בכלל. עליי לציין שאני לא מנסה לשאוב כל יום כי זה גוזל המון המון זמן לכמות מעטה.
אשמח לקבל המלצות איך לעודד את הגברת החלב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בהנקה ושאיבה - תגובה
סיגל גולן01/03/2012שלום סיון
אני שמחה שפנית עכשיו, אולי עדיין אפשר לעבוד על זה.
השד מייצר חלב בעקבות הביקוש--או הנקה או שאיבה, אם את לא שואבת כל שלוש שעות עם משאבה רצינית, אין סיבה שהגוף ייצר מספיק חלב. ההנקה מייצרת יותר חלב מאשר שאיבה כך שהייתי מציעה לך לקבל עזרה מיועצת הנקה מוסמכת באיזור מגוריך כדי לשפר את התפיסה.
לגבי המשאבה: מה שיש לך מיד שרה לא נחשבת המשאבה הכי רצינית לצורך שאיבה למטרת הגברה. אפשר לשכור משאבת לקטינה של חברת מדלה ממספר מקומות בארץ, אפשר לשאול Pump in style מגמ"ח במודיעין, אפשר לקנות משאבה טובה.
בנוסף אפשר לעזור לתהליך הגברת החלב ע"י תוספים טביעים וכמוסות חילבה. אבל הכי חשוב זה הנקה או שאיבה אינטנסיבית. גם אם לא יוצא חלב בשאיבה כדאי להמשיך כי זה נותן את המסר לגוף שצריך יותר.
כדאי לבדוק שאת שותה מספיק, נחה, ולשים את התינוק במגע של עור לעור עליך. זה גם מגביר הורמונים של ייצור חלב.
אם את צריכה יותר יעוץ לגבי משאבה, תתקשרי אלי ואוכל למסור לך טלפונים.
בהצלחה
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)