מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דקירות בשדייםהדס08/03/2012
יש לי תינוקת כבת חודש וחצי. מניקה הנקה מלאה.
שואבת פעם אחת ביממה במשאבת ספקטרה ובעלי נותן לה בקבוק לפני השינה.
לפני כשבועיים התחלתי להרגיש דקירות בשדיים גם במהלך ההנקה וגם לא. מה זה?
כשמטפטף חלב אני מרגישה את הכאב, אבל פה אני מדברת על כאב מסוג אחר, כאב של דקירה של שניה-שתיים כמו דקירה בלב
מאתמול הילדה יונקת ובאמצע בוכה בכי עדין לדעתי של כאב. אולי פיטריה בלשון גורמת לכאב?? טיפלתי בניסטרין תרחיץ לפה שהרופא נתן ונגמר הבקבוק. מתלבטת אם לתת לה משחה דקטרין שנתן ואמר שאפשר למרוח לה בפה (נתן לי לשדיים בגלל הפיטריה שלה בלשון) או לנקות לה את הלשון עם מים/מיץ לימון.
אולי בוכה בגלל הדקירות שיש לי בשדיים, זה קשור? נראה לי מוזר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקירות בשדיים - תגובה
סיגל גולן14/03/2012הי הדס
מאוד קשה לדעת בדיוק בלי תשאול יותר מעמיק. אם יש לה פטריה בפה היא יכולה להדביק אותך וזה יכול לגרום לתחשות הדקירות שיש לך. יש ג'ל דקטרין לפה של תינוקת, לא המשחה ששמים על הפיטמה. נקראה דקטרין אורל ג'ל. את יכולה לנגב את הפב שלה עם תמיסה של מים וחומץ, או חליטה של מרווה ורוזמרין. הם גורמים לתנאים בפה לא ידידותיים לפטריה. אבל כדאי בינתיים לטפל גם בפה שלה וגם בפטמה שלך.
מקוה שיעבור מהר. אם לא אולי תשקלי לראות יועצת הנקה מוסמכת באזור מגוריך.
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)