דקירות בשדיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דקירות בשדיים
    הדס
    08/03/2012

יש לי תינוקת כבת חודש וחצי. מניקה הנקה מלאה.
    שואבת פעם אחת ביממה במשאבת ספקטרה ובעלי נותן לה בקבוק לפני השינה.
    לפני כשבועיים התחלתי להרגיש דקירות בשדיים גם במהלך ההנקה וגם לא. מה זה?
    כשמטפטף חלב אני מרגישה את הכאב, אבל פה אני מדברת על כאב מסוג אחר, כאב של דקירה של שניה-שתיים כמו דקירה בלב
    מאתמול הילדה יונקת ובאמצע בוכה בכי עדין לדעתי של כאב. אולי פיטריה בלשון גורמת לכאב?? טיפלתי בניסטרין תרחיץ לפה שהרופא נתן ונגמר הבקבוק. מתלבטת אם לתת לה משחה דקטרין שנתן ואמר שאפשר למרוח לה בפה (נתן לי לשדיים בגלל הפיטריה שלה בלשון) או לנקות לה את הלשון עם מים/מיץ לימון.
    אולי בוכה בגלל הדקירות שיש לי בשדיים, זה קשור? נראה לי מוזר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דקירות בשדיים

הוספת תגובה

• דקירות בשדיים - תגובה

סיגל גולן
    14/03/2012

הי הדס
    מאוד קשה לדעת בדיוק בלי תשאול יותר מעמיק. אם יש לה פטריה בפה היא יכולה להדביק אותך וזה יכול לגרום לתחשות הדקירות שיש לך. יש ג'ל דקטרין לפה של תינוקת, לא המשחה ששמים על הפיטמה. נקראה דקטרין אורל ג'ל. את יכולה לנגב את הפב שלה עם תמיסה של מים וחומץ, או חליטה של מרווה ורוזמרין. הם גורמים לתנאים בפה לא ידידותיים לפטריה. אבל כדאי בינתיים לטפל גם בפה שלה וגם בפטמה שלך.
    מקוה שיעבור מהר. אם לא אולי תשקלי לראות יועצת הנקה מוסמכת באזור מגוריך.
    סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו