מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם חלב אם יכול להיגמר?דיקלה10/02/2008
היי
קודם כל תודה על התשובה הקודמת
דבר שני רציתי לדעת אם חלב אם יכול להיגמר.אני מניקה יותר משנה, אני מרגישה שיש לי עוד חלב אבל הרבה פעמים אני מרגישה שאין, בעיקר בלילה כשהוא קם כל כמה שעות(נראה לי שהגוף לא מספיק לייצר עוד חלב כי רווחי הזמן הם קצרים), רופאת הילדים אמרה לי שלהרבה אימהות החלב ניגמר, הן אינן יודעות זאת והתינוק ממשיך למצוץ כתחליף למוצץ.
האם זה נכון?והאם איכות החלב יורדת אחרי שנה?
תודה מראש:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ליסמין
ג'ניס זאוסמר11/02/2008שלום לך,
2 דברים חשובים : ככל שתינוק יונק לעיתים קרובות הייצור מהר יותר וככל שהזמן עובר (תקופת ההנקה) החלב מתמעט אבל נהיה יותר שומני וזה מצוין לתינוק.
ולכן לאחר שנה אפשר בהחלט לצפות לכמות יותר קטנה אבל איכות גבוהה.
אני מציעה שככל שאת נהנת מלהניק - תמשיכי ללא התלבתויות בקשר לאיכות או כמות החלב. אני לוקחת את זה כמובן מאליו שהוא אוכל מאכלים אחרים.
בהצלחה,
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנקה
עדי09/04/2010שלום.
אני ילדתי ב-3.1.10 והנקתי את הילד שלי עד היום.
הילד שלי לא עשה צואה במשך 10 יום,לקחתי אותו לרופאת ילדים והיא נתנה לי נר גליצרין,
לאחר ששמתי לו את הנר מאוד עזר,לאחר יומיים הילד עשה צואה לבד.(הצואה ההאחרונה הייתה ביום שבת ה-3.4). אתמול לקחתי אותו לרופאה בחזרה עקב כך שלא הייתה לו יציאה.
תשובת הרופאה הייתה שכנראה החלב שלי לא מספיק לו.ניסיתי לשאוב ואכן לא יצא כול כל הרבה חלב.
האם זה יכול להיות?
מה אני יכולה לעשות כדי שהיה לי יותר חלב?
(אני שותה 4 ליטר מים לפחות ביום ואוכלת כמו שצריך).
אשמח לשמוע את דעתך..
תודה רבה עדי אפרגן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלב לא מספיק ?????????????
סיגל מיכאלי14/04/2010היי ראשית תמיד החלב מספיק זה הטבע ,כדי שיהיה יצור תמידי של חלב עלייך להציע את השד לתינוק כל שעתיים וחצי עד 3 שעות ,אם אין יציאה כדאי ללמוד עיסוי בטן ותרגילים שעוזרים וגורמים ליציאה תקינה יש סימנים להנקה מוצלחת כמו תינוק נינוח 5 טיטולים רטובים ביום עור התינוק לא יבש אלא גמיש התינוק חיוני ,תאמיני שיש לך חלב תציעי את השד לתינוק והכל יסתדר {אגב התשובה שלי מתייחסת לכך שבנך בריא ונולד במשקל לידה תקין}
ימים של אושר סיגל מיכאלי מחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים ויועצת להורים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)