תודות לפורום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודות לפורום
    חגית
    11/02/2008

שלום ג'ניס,
    שמי חגית אני בת 30 ולפני כ-11 חודש נולד בני הראשון - פלג, כמובן שידעתי שאני מעוניינת להניק עוד כשהוא היה בבטן. מהרגע שהוא יצא לאוויר העולם ועוד בבית חולים כל נושא ההנקה זרם בקלות רבה והוא ינק ויונק עד היום כאילו גם בבטן היה לו "ציצי" כבקבוק, אבל למרות שהכל זרם בקלות ובהנאה מרובה גם לי וגם לו היו משברים וקשיים במהלך הדרך - בכל שאלה / בעיה שהייתה לי פניתי אלייך וקיבלתי תשובה אמיתית, טובה, כנה, מפורטת ותומכת וכמובן וחשוב מאוד תשובה מהירה מאוד - שלפעמים אני פשוט לא האמנתי שכבר יש לי תשובה...
    בחודש הבא פלג יהיה בן שנה ואני אחזור לעבודה, אני מניחה שבקרוב אפסיק את ההנקה.
    רציתי לומר לך ולפורום המון תודה!!! נהנתי מאוד לשאול, להתייעץ ולהמתין לתשובות.
    אתם מדהימים! את מדהימה! היה לי מאוד כייף להיכנס לפורום וגם לעיין ולקרוא שאלות ותשובות שהן דווקא לא שלי - דבר שגם מסייע...
    המון תודה ויישר כוח!
    חגית. אני מניחה שגם פלג היה מודה לך אם היה יכול...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תודות לפורום

הוספת תגובה

• תודה לתודה

ג'ניס זאוסמר
    12/02/2008

חגית היקרה,
    אנשים כמוך נותנים כוח ומשמעות למעשים של אחרים.
    אני תמיד אומרת ומאמינה שככל שנותנים ואוהבים לתת יש יותר מה לתת .
    תודה לך,
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו