לא רוצה לינוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא רוצה לינוק
    אור
    15/04/2012

שלום רב!
    ביתי בת חודשיים וחצי, לא כ"כ עולה במשקל, אך בהמלצת אחות טיפת חלב ובשל רצון שלי המשכתי להניק. מקבלת עד היום רק חלב אם.
    ביומיים האחרונים היא יונקת מעט, מתחילה לינוק ולאחר דקה - שתיים פורצת בבכי, עושה גרעפס, שוב פעם יונקת זמן קצר ופורצת בבכי. כאשר אני שואבת חלב והיא מקבלת את החלב בבקבוק, היא לא מתנגדת ואף נראה שהיא אוכלת כמות גדולה יותר מאשר בהנקה. הערב, היא לא הסכימה כלל לינוק ורק מבקבוק הסכימה לאכול. כל פעם שפתחה את הפה ושמה לב שזאת פיטמה, בכתה. כאשר ראתה שזה בקבוק - אכלה.מאחר ולא היה מספיק חלב שאוב, אכלה לבסוף תחליף חלב.
    מה עליי לעשות? איך אפשר לגרום לה להמשיך לינוק גם בלילה? ומה יכולות להיות הסיבות לבכי שלה?
    מעבר לזה, אם תסרב בכל פעם לינוק, איזה כמויות של תחליף חלב אמורה לאכול? כל כמה שעות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא רוצה לינוק

הוספת תגובה

• לא רוצה לינוק - תגובה

הדר עמית מלר
    16/04/2012

הי אור,
    אני ממליצה לך להיפגש עם יועצת הנקה מוסמכת שתראה בדיוק מה עושה הקטנה ואיך אפשר להחזיר אותה לשד.
    יכול להיות שהבכי נובע מזרם חזק של חלב שמפריע לה, אבל זו רק השערה אחת וקשה לשער דברים כאלה בלי לראות.
    בכל מקרה - יש מה לעשות, וכדאי כמה שיותר מהר.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו