שני צדדים או צד אחד??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שני צדדים או צד אחד??
    גלי
    22/04/2012

היי, יש לי תינוקת בת שבועיים ועד כה נהגתי בכל האכלה להציע לה צד אחד (יונקת 10-15 ד'), מחתלת אותה, ואז מציעה צד שני ממנו יונקת פרק זמן דומה (בעצם כל האכלה אני מתחילה מאותו שד, ומסיימת בצד השני). לאחרונה הבנתי שיש אסכולה נוספת לפיה כדאי להציע רק צד אחד בכל האכלה (כדי להגיע לחלב שב"אחורה" של אותו השד, או משהו כזה..).
    מה נכון? האם אני פועלת טוב?...
    בברכה,
    אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שני צדדים או צד אחד??

הוספת תגובה

• צד אחד?

לידר
    23/04/2012

היי.
    אני גם ילדתי (לפני כשלושה שבועות) ובאמת בשבועיים הראשונים הנקתי בדיוק באותה צורה כמוך. עד שבאמת קראתי בספר מעולה (טבעי ללדת) את האסכולה השניה וגם קיבלתי המלצות - להניק בשד אחד עד שאת מרגישה שהוא "מרוקן" ובמקביל את מרגישה את השד השני מתמלא.
    לשיקולך.
    הרי תמיד יהיו דעות לכאן ולכאן. תעשי מה שאת מרגישה שהכי נכון לך ולילדך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שני צדדים או צד אחד?? - תגובה

סיגל גולן
    24/04/2012

שלום אורית
    הגישות לנושא זה משתנות ככל שלומדים יותר לגבי הנקה והרכב החלב. הנכון לכרגע: להשתדל להציע שני צדדים בכל ארוחה. לא לדאוג לנושא של חלב "קדמי" או "אחורי" שמונכים אלו מבלבלים. הנקה רק מצד אחד כל פעם לאורך זמן מוריד את ייצור החלב. אם את מציעה צד ראשון עד שהיא יוזמת הפסקה, ואחר כך את הצד השני ל"קינוח", היא תקבל את השומן שהיא צריכה. כדאי כן להחליף את הצד שאת מתחילה ממנו בכל ארוחה.
    מקוה שזה נותן לך כיוון
    סיגל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו