מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יצירת חלב מחדשמיקה26/04/2012
שלום,
יש לי תינוקת בת חודשיים. כשניסיתי להניק אותה בשבועות הראשונים לאחר הלידה היא לא תפסה את הפיטמה נכון (לא פתחה מספיק את הפה), נורא פצעה את הפיטמה ולא הצלחתי להניק אותה. בהמלצת הרופא היא קיבלה פורמולה ובמקביל שאבתי לה חלב.
עם הזמן שאבתי פחות ופחות עד פעם-פעמיים ביום כשבכל פעם לא היה מספיק לארוחה שלמה, בערך חצי.
לפני 3 שבועות היה לי זיהום באחד השדיים שמאז עבר אך כמות החלב ירדה מאוד.
בימים האחרונים ניסיתי והצלחתי להניק את התינוקת, היא יונקת ל10 דקות ואחר כך מקבלת פורמולה. שאלותיי הן:
-האם בשלב זה אני יכולה להגדיל את כמות החלב? לכמות של כל הארוחות שלה, לחלק?
-החלטתי לתת לה לינוק לפני כל ארוחה, האם זו הדרך?
-האם יש טעם להמשיך לנסות או לוותר ולהמשיך רק עם פורמולה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יצירת חלב מחדש - תגובה
הדר עמית מלר01/05/2012הי מיקה
את בהחלט יכולה לנסות להגביר את כמות החלב.
ייצור החלב עובד על ביקוש והיצע. כדי להגביר את ההיצע - עלייך להגביר את הביקוש.
התחילי לשאוב לאורך היממה (נסי כל 3 שעות), ואני מניחה שתראי עלייה בכמות החלב לאחר כמה ימים. את בהחלט יכולה להניק אותה כעת במקביל למתן התמ"ל.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)