מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלותלינור05/05/2012
שלום יש לי כמה שאלות
1. כמה זמן כשאני שותה קפה קפאין נשאר בגוף שלי ויכול לעבור לתינוק דרך החלב?
2.כשאפסיק להניק אני עדיין יכולה לשאוב חלב כדי לתת לילד שלי? או שבמידה והתינוק לא ינוק ואני רק ישאב יפסק החלב?
אני רוצה לתת לו כמה זמן שאוכל חלב שאוב ולא תמל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות - תגובה
סיגל גולן06/05/2012הי לינור
כל הכבוד על הרצון שלך לתת לבנך חלב מתאים לו לאורך זמן.
מותר לך לשתות קצת קפה ביום, הקופאיין עובר אבל לא גורם לו נזל. זה כן יכול להעיר אותו קצת, אז מומלץ לצרוך את הכמות הנמוכה ביותר שאפשר (כולל שוקולד).
גם כשהוא לא יונק, את יכולה לשאוב חלב ולתת לו. בדרך כלל כמויות החלב השאוב יורדות עם הזמן בגלל ששאיבה לא עושה את אותו הדבר שתינוק עושה ביניקה: היא רק שואבת, כשתינוק גם שואב וגם סוגר חניכיים ומוציא יותר חלב מאשר משאבה. אם כן לשאוב, כדאי שהיא תהיה משאבה רצינית, ולפעמים צריך לשאוב לעתים יותר קרובות מאשר תינוק אוכל כדי להמשיך את כמויות הייצור.
בהצלחה
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)