מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזרה להנקהענבר16/02/2008
שלום,
רציתי לשאול האם ניתן לחזור להניק תינוק בן חודשיים וחצי לאחר חודשיים ושבוע בהם לא הנקתי או במילים אחרות, מה אפשר לעשות אם מתחרטים. בזמנו, כשהתינוק שלי היה בן כמה ימים, לקחתי כדורים להפסקת יצור חלב אלא שעכשיו, כאמור, אני רוצה לחזור ולהניק. האם זה ניתן? אם כן, אפשר לקבל טיפים לאיך בדיוק עושים זאת? אני רוצה רק לציין שכשאני מנסה להניק את התינוק שלי, יוצא טיפל'ה נוזל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לענת
ג'ניס זאוסמר16/02/2008היי ענת,
את אמורה עדיין להיות במה שנקרא "חלון ההזדמנות" לחזרה להנקה אך דורש המון מאמץ והסיכויים להצלחה לא מאוד גדולים.
הפרוטוקול כולל קודם כול המון רצון, שאיבות מרובות עם מכשיר איכותי חשמלי וכמובן הרבה הנקה.
אם התינוק שלך עדיין מוכן לינוק - תני לו לינוק כמה שיותר בנוסף ללשאיבות. אם הוא לא יונק ואוכל רק מבקבוק יתכן ולא יסכים אפילו לינוק גם כאשר את מצליחה להעלות את ייצור החלב.
יחד עם כל זה עלייך לקחת קפסולות חילבה - 3 קפסולות 3 פעמים ביום ( 9 ביום). להשיג חנות לדברי טבע. קיימת גם תרופה בשם מוטיליום אשר מעלה את יצירת החלב כשנותנים כמינון גבוה.את צריכה לבקש מרופא למרשם לתרופה הזאת במינון של 20 מיליגרם ארבע פעמים ביום.
אם את משיגה את המרשם תהיה בקשר איתי כדי שאמליץ לך על המשך הטיפול.
בהצלחה,
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה. אני בהחלט אנסה לפעול על
ענבר16/02/2008פי עצתך, ואדווח לך במקרה של התקדמות. מי יודע, אולי יש לי עדיין סיכוי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)