מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנקה ותוספותטליה05/06/2012
שלום, בני בן חודש ו3 שבועות הוא נולדת 2.480 ק"ג. עד היום רק הנקתי אותו בלי תוספות, אך בטיפת חלב ראינו שהוא לא עולה במשקל כצפוי, ולכן החלטנו שלאחר כל ארוחת הנקה שנמשכת 20-30 דקות ניתן תוספת מטרנה של 60 cc. מאז הילד באמת עולה במשקל ויותר רגוע במהלך היום ובעיקר ישן יותר. אבל אני ממש רוצה להמשיך להניק אותו, איך אני מגיעה למצב שרק הנקה תספיק לו מבלי שיצטרך תוספות?
אשמח לתשובה, תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנקה ותוספות - תגובה
סיגל גולן05/06/2012שלום טליה
מזל טוב!
תינוק שנולד במשקל כזה (ואולי קצת לפני 40 שבועות?) אני תמיד אציע גם להיניק וגם לשאוב (מספר שבועות) כדי לדאוג ליצירת התשתית הרחבה ביותר לייצור החלב. אני כותבת לך כדי שתדעי לפעם הבא.
עכשיו אפשר לעבוד על הגברת ייצור החלב. כדאי להתיעץ עם יועצת הנקה מוסמכת באזור מגוריך כדי לבדוק שהתפיסה שלו על השד הכי טובה שאפשר, כדי להבטיח מקסימום ריקון של השד. תשיגי משאבה רצינית. אם את צריכה ייעוץ לגבי זה תתקשרי אלי. תשאבי אחרי כל הנקה אם אפשר. מה שיוצא יכול להיות התוספת שלו במקום פורמולה, אם יוצא מספיק. אם לא, ככל שתשאבי יותר, יצא יותר. אחרי כמה ימים את אמורה לראות שיפור בכמויות. את יכולה להוסיף לתכנית שלך כמוסות חילבה (ללא ריח) ואולי גם תוסף נוסף להגברת חלב. תבדקי שאת שותה מספיק. תחזיקי את התינוק עליך במגע של עור לעור (שניכם בלי חולצות) כמה שאפשר במשך היום. מבצע להגברת חלב יכול לקחת מספר ימים עד מספר שבועות.
בהצלחה!
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)