מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלות על הנקה - בן 3 שבועותיעל19/06/2012
שלום,
בני בן 3 שבועות, ניזון מהנקה. תופס טוב את הפיטמה, ועולה במשקל.
הבעיה היא שהוא לא רגוע, כל הנקה לוקחת בסביבות השעה לפחות, ואז הוא "נח" שעה שעה וחצי ושוב רוצה לינוק. בזמן המנוחה הוא ממש לא רגוע וכמעט כל הזמן על הידיים. הדבר היחיד שמרגיע אותו זה ההנקה.
ניסיתי לשאוב מספר פעמים כדי לראות את כמות החלב ויצא לי 100CC.
ניסיתי לתת לו סימילאק ובאמת אחרי הסימילק הוא נרגע לכמה שעות טובות.
גם בזמן ההנקה הוא לא תמיד רגוע, לפעמים הוא יונק ובוכה תוך כדי, או שהוא מפסיק לינוק, בוכה מיד ומנסה להמשיך. מוציא את הפיטמה ומכניס לפה שוב. וכו'
מיותר לציין שאני כל היום עסוקה רק בהנקה, ולא בשום דבר אחר.
מה עושים? יש לי עוד 2 ילדים קטנים בבית ואני לא מצליחה להתפנות אליהם או לעצמי..
עוד משהו קטן - הוא לא ישן על הגב בכלל, הוא נרדם בידיים וכאשר מניחים אותו בעריסה על הגב הוא ישר מתעורר (מנופף בידיים ומעיר את עצמו). ישדן טוב רק על הבטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות על הנקה - בן 3 שבועות - תגובה
סיגל גולן27/06/2012הי יעל
כל הכבוד על ההנקה והמאמצים עד עכשיו!
האם ניסית לתת את החלב השאוב כדי לראות אם זה מרגיע אותו? אולי יש משהו בזרימת החלב שלך שקשה לו איתו? או זרימה מהירה או איתית יכולה להפריע. אולי משהו בתזונה שלך גורם לו בעיה? לרוב ממליצים דבר ראשון להוריד מוצרי חלב מהתזונה של האם, ולאחרונה שמעתי מספר אמהות מספרות שהורדת אורז מאוד עזר.
תינוקות בדרך כלל יותר מרוצים ורגועים כשמוחזקים כל הזמן, שזה ממש נכון להם ולהתפתחות המוח האינטלגנטי שלהם, אבל אים ספק שזה מאוד מגביל כשיש עוד ילדים. מנשא פותר את הבעיה לפחות חלקית.
אולי כדאי שתראי יועצת הנקה מוסמכת באזור מגוריך כדי לבדוק את נושא התפיסה והזרימה?
בהצלחה
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)