סירוב לאכול מבקבוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סירוב לאכול מבקבוק
    רינה
    01/07/2012

שלום רב!
    אני יודעת שנשים רבות בפורום הזה היו נותנות הרבה כדי להגיע למצב שלי, אבל לי זה יוצר המון בעיות ואני חייבת עזרה.

יש לי תינוקת בת 4 חודשים שיונקת הנקה מלאה ועולה יפה במשקל.
    בקרוב יהיה עלי לחזור לעבודה ועם כל הצער שבדבר (אני מאוד אוהבת להניק) עלי להרגיל את הקטנה להזנה מבקבוק.
    הבעיה היא שהילדה מסרבת לקחת בקבוק! ניסיתי כל מיני סוגים של פטמות ובקבוקים, ניסיתי לתת חלב שאוב וגם תמ"ל, ניסיתי שבעלי יאכיל אותה, אבל שום דבר לא עובד- היא פשוט מסרבת! גם מכפית אני לא מצליחה כי היא יורקת הכל (גם חלב אם). גם תנוחות שונות לא עוזרות (ידיים, טרמפולינה, שכיבה...), ניסיתי לא להניק אותה זמן ממושך יותר וגם להכניס את הבקבוק באמצע ההאכלה...
    אני ממש מיואשת!!!
    אולי יש משהו שעוד לא ניסיתי? איך מרגילים ילדים לאכול מבקבוק?
    הצילו!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סירוב לאכול מבקבוק

הוספת תגובה

• סירוב לאכול מבקבוק - תגובה

הדר עמית מלר
    07/07/2012

הי רינה

כל הכבוד על הנקה מלאה של 4 חודשים!
    קודם כל- נסי לעשות הפסקה עם ענייני הבקבוק לכמה ימים. אחרי זה - תתחילי מהתחלה -
    נסי לתת לה להכיר את הבקבוק בהתחלה ללא קשר לאוכל. את יכולה לשחק איתה קצת עם הבקבוק כשהיא ערה,בלי קשר לארוחה, שתלמד להכיר את הבקבוק, לעשות משחקי קוקו עם הבקבוק,לשיר שיר, לתת לה להתרגל למגע של זה ולמרקם. אחרי זה, את יכולה לשים מעט חלב בבקבוק ולתת לה לטעום את זה, גם ללא קשר עדיין לארוחה. זה יכול לקחת קצת זמן, נסי להיות סבלנית. את יכולה לנסות לתת למישהו אחר לתת לה את הבקבוק, יכול להיות שזה יהיה קל יותר כשהיא הוא לא תריח אותך. אפשר גם להשרות את הפטמה של הבקבוק בחלב שלך, וכך היא סופגת יותר את הריח של החלב, לפעמים גם זה יכול לעזור. אם זה לא עוזר - נסי עם מזרק - כך יש סיכוי קטן יותר שהיא תפלוט את זה החוצה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו