הנקה וחזרה לעבודה-דחוףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה וחזרה לעבודה-דחוףף
    מירב
    21/02/2008

בעוד מספר ימים אני חוזרת לעבודה כאשר אני אעדר מהבית מידי יום בין השעות 14:30 ל 21:00
    בהתחלה חשבתי שבין שעות אלו בעלי יאכיל את הילדה במטרנה אך אני מפחדת שיצור החלב שלי ירד בעקבות סיטואציה זו ולא אוכל להניק אותה בצורה מלאה בשאר הארוחות. לכן קניתי מדלה מיני אלקטריק אך לרוב איני מצליחה כלל לשאוב איתה.
    בנוסף איני יכולה לשאוב במקום עבודתי בשעה בה הילדה אמורה לאכול

1. מה הכי מומלץ לי לעשות כדי שייצור החלב יספיק לילדה בשאר הארוחות? ואם הפתרון הוא שאיבה מתי מומלץ לי לשאוב בהתאם למגבלות שלי?

2. בזמן האחרון הבת שלי פולטת די הרבה אך עדיין קיימת עליה במשקל. האם יש לי סיבה להלחץ????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה וחזרה לעבודה-דחוףף

הוספת תגובה

• תשובה למירב

ג'ניס זאוסמר
    22/02/2008

היי,
    את לא חייבת לשאוב בדיוק בשעה שהיא אמורה להניק - את יכולה להיות יותר גמישה.
    אם את שואבת פעם בזמן העבודה זה אמור להיות מספיק וגם תוכלי לקחת את החלב הביתה לארוחה שלה בזמן שאת בעבודה.יש גם נשים אשר לא שואבות , ייצור החלב יורד אך מספיק ליתר היניקות - אי אפשר לצפות דבר כזה מראש.
    את יכולה להשיג מכשיר יותר טוב מיד שרה - ספקטרה.
    העיקר לא להלחץ - תראי איך הולך , איזה בעיות ישנן ועז אפשר לפתור אותם לפי הצורך.
    את תראי - יהיה יותר קל ממה שאת מצפה.
    בהצלחה,
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו