מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עלייה מועטהלו23/02/2008
יש לי תינוקת בת 8 חודשים, אחות טיפת חלב אומרת שהיא על אחוזון 25 כל הזמן מאז שהיא נולדה לתת לה רק 5 ארוחות ולא יותר , אך היא רוצה לינוק כל הזמן וארוחות מוצקים כנישנוש, היא עולה 400 גרם בחודש, נולדה 2900 ירדה ל2800 וכעת שוקלת 7500.היא מתעוררת כל שעה בלילה עם בכי ויש לה גזים מה הסיבה לכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ללו
ג'ניס זאוסמר23/02/2008היי לו,
נכון יש לך תינוקת קטנה אבל כל עוד היא לא יורדת באחוזון אין צורך בבהלה.
מעבר לזה אפשר להציע לה מאכלים בריאים ומזינים לפי גילה. תנסי להגדיל לה את ה"נישנושים" מבלי להודיד את ההנקות. וללא לחץ כי תינוקות עלולים להגיב לכל לחץ המופעל עליהם בקשר לאוכל.
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלייה במשקל
לו26/02/2008איך זה שאפילו שאני מניקה מתי שתינוקת רוצה, ופלוס נישנושים ,היא עדיין עולה 400 גרם כמו לפני ,תמיד הנקתי הנקות תכופות, אפילו שטיפת חלב אמרה כל שעתיים ולתת לתת לתינוקת לבכות ולא לתת הנקות תכופות, רק בחודשים הראשונים עלתה טוב ואחרכך 400 גרם קבוע, ?שאלה שנייה אם הנקות תכופות פלוס נישנושים גורמים לגזים בלילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ג'ניס זאוסמר27/02/2008הנקות תכופות פלוס נישנושים לא גורמים לגזים בלילה!
יש תקופות שונות בהנקה שבהן תינוקות מתנהגים ועולים במשקל בצורה שונה ובאופן טבעי לגמרא - ככה זה.ההנקה משתנה ואופי היניקות יכולות להשתנות בין התקופות. גם קצב עלית המשקל לא אחיד - וגם זה רגיל וכמצופה.
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלב
לו27/02/2008ג'ניס תודה על התשובות.
יש דבר כזה חלב עם שומן ?יש לי חברה צבע של החלב שלה הוא צהוב ובשאיבה נראה כאילו יש שומן מעליו והתינוק שלה עולה יותר במשקל, והחלב שלב שלי יש לו צבע של חלב 1% .,אמא שלי כל הזמן אומרת החלב שלך כמו מים לא שומני בגלל זה תינוקת לא עולה טוב במשקל ,מה שגורם לי להשבר ולא להניק..והיא אחרי הנקות רעבה, זה בתקופה שעוד לא הוספתי מוצקים, אך מה אני יעשה עם תינוק שני, בזה נלחמתי להניק למרות הדיבורים, אבל אני מאשימה את עצמי שאולי התינוקת היתה רעבה בגלל זה כל הזמן בכתה, סליחה על האורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלו
ג'ניס זאוסמר27/02/2008היי,
יש שומן בחלב וגם לך.
ככל שהזמן עובר מהלידה החלב נהיה שקוף ומימי - וכך צריך להיות כי את אישה. חלב של יונקים אחרים (כמו פרות) נראה אחרת וצריך גם להיות אחרת.
על תשווי בין חלב שלך ושל חברותיך - כל חלב אם הוא טוב.
התינוקת שלך לא עולה אוב כי היא לא מקבלת מספיק חלב ולא מפני שהחלב לא מספיק טוב.
תני לה כמה שיותר, על תסתכלי על מראה החלב לא שלך ולא של אחרים.
תני לאמא לקרוא את הכתוב כאן.
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)