משאבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משאבה
    יוליה
    09/08/2012

היי!רציתי להתיעעץ לגבי משאבת חלב טובה.העניין הוא שבהיריון ראשון לא הצלחתי להניק(פטמות שקועות והתינוק נולד עם לשון קצרה) אז נאלצתי לשאוב . היה לי הרבה חלב כך שעד גיל שנה וחצי שאבתי כמויות יפות ואף גם הקפאתי.היתה לי מדלה מיני אלקטריק והיא הייתה לא הכי נוחה. שוקלת לקנות דו צדדית עם קצב שאיבה יותר חזק מה תמליצו לי,?.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משאבה

הוספת תגובה

• משאבה - תגובה

הדר עמית מלר
    09/08/2012

הי יוליה

קצת קשה לי להמליץ על משאבה כך בלי שראיתי אותך ועם מעט המידע שפירטת.
    באופן כללי - יש מה לעשות עם פטמות שקועות ואני ממליצה לך להיפגש עם יועצת הנקה מוסמכת IBCLC. (למשל - שימוש בכונכיות שעוזרות לפטמה לצאת - עדי חיפוש בגוגל "כונכיות לפטמות שקועות").
    דבר נוסף - כתבת שלתינוק היתה "לשון קצרה" -יכול להיות שהיתה לו לשון קשורה ולכן היא נראתה קצרה. גם בזה ניתן לטפל וכדאי לבדוק זאת אחרי הלידה הקרובה גם אצל התינוק החדש.
    כל הכבוד ששאבת עד גיל כזה !! זה בכלל לא דבר פשוט.
    כיום משאבת המיני אלקטריק נחשבת מיושנת וחלשה יחסית.
    בידקי איזה משאבות הנקה ניתן לרכוש דרך קופת החולים שלך. בחלק מהקופות יש מבצעים על משאבות טובות וחזקות.
    בין המומלצות - pump in style / feestyle / סימפוני של חבקת מדלה.

הייתי ממליצה להיפגש עם יועצת כמו שכתבתי כדי שתעזור לך לבדוק את נושא ההנקה אחרי הלידה כדי שתצליחי להניק.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו