מעבר לבקבוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר לבקבוק
    טובי
    23/08/2012

שלום,
    הנסיך המתוק שלי בן 8 חודשים, ניזון מהנקה בלבד, עניין המוצקים עדיין לא מבוסס אצלו אבל אני בטוחה שזה יסתדר בקרוב.
    העניין שמדאיג אותי מאוד הוא שהוא מסרב בתוקף לשתות מבקבוק, ניסיתי את כל השיטות המוכרות לי מספר פעמים: אני ניסיתי, בעלי ניסה,חמותי ניסתה, ניסיתי חלב שאוב טרי, סימילאק, מים...
    יצאתי מהבית והוא לא אכל יותר מ- 3 שעות שזה נדיר מבחינתו... שמתי לו בקבוק כמשחק, כל הנסיונות לא הצליחו.
    חשוב לציין שמגיל 5 חודשים יצאו לו כבר 4 שיניים !!! אם הוא כן מסכים להכניס את הבקבוק לפה זה כדי ללעוס אותו, אפילו אם מטפטף לו חלב שאוב לפה הוא לא מוצץ מהבקבוק.
    במהלך ספטמבר הוא נכנס למשפחתון אבל אני לא יודעת מה לעשות אם בשום פנים ואופן הוא לא אוכל מבקבוק.
    הבנתי שיש דבר כזה כפית-כוס, ידוע לכן איפה ניתן לרכוש מוצר כזה ?
    אודה לתגובתכן.
    תודה ויום נפלא,
    טובי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבר לבקבוק

הוספת תגובה

• מעבר לבקבוק - תגובה

הדר עמית מלר
    23/08/2012

הי טובי

כל הכבוד שאת מניקה עד עכשיו!
    וכל הכבוד לך שאת לא בלחץ מזה שהוא עוד לא אוכל מוצקים..
    אני לא כל כך מכיה דבר כזה שנקרא כפית-כוס..
    אבל - אני יכולה להמליץ לך לנסות לתת לו כוסית אימון - זה בקבוק עם פיית אימון - פייה
    שקל לו לתפוס.
    אפשר לקנות את זה בסופר פארם/ניו-פארם / שילב או חנויות לדברי תינוקות - מוצצים וכד'.

בהצלחה
    אל תתייאשי.
    גם אם הוא לא אכל 3 שעות כשלא היית - הוא ישלים את זה אחר כך. זה לא נורא. הוא כבר לא קטנצ'יק בגיל.
    בגן, הוא גם יראה קטנים אחרים וינסה לחקות אותם , יכול להיות שזה מה שיעזור לו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו