משאבת חלב ויצירת בנק חלב אם אישי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משאבת חלב ויצירת בנק חלב אם אישי
    רונית
    25/02/2008

יש לי תינוק בן חמישה חודשים. לצערי אני חוזרת לעבודה עוד כחודשיים. הוא יונק בלבד. אני רוצה להתחיל לשאוב חלב כדי שאני אוכל לתת לו חלב אם גם כשאהייה בעבודה.
    ניסיתי לשאוב עם משאבת מיני אלקטריק של מדלה. התהליך ארוך ומייגע. החלב יוצא לאט, ולא נראה לי שיש בעייה בכמות החלב. אני לא רוצה להתייאש. אני רוצה שתהליך השאיבה יהייה יעיל ומהיר . אני רוצה לציין שגם בפעם הקודמת ניסיתי לשאוב עם משאבה זו ללא הצלחה יתרה. השאלה הנוספת שלי היא - מתי לשאוב אם הוא יונק בכל פעם משני הצדדים.?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לרונית

ג'ניס זאוסמר
    25/02/2008

היי רונית,
    קודם כול - תשיגי לעצמך מכשיר שאיבה רצינית שיכבד את עבודתך. בבייבי רותם/ יד שרה - מדלה לקטינה או ספקטרה.
    שנית - אין ברירה, את צריכה לשאוב בין ההנקות או לת לו מדי פעם לינוק הנקה ארוכה יותר מצד אחת ולשאוב מהשני. כשאת חוזרת לעבודה - את שואבת בזמן שאת לא נמצאת איתו ולוקחת את החלב הביתה איתך שהיה לו למחרת. כמובן לשמור בקירור בעבודה ובזמן נסיעות בקלקר.
    אפשרי,
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו