הנקה תכופה כל שעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה תכופה כל שעה
    דניאל
    19/09/2012

שלום,

בני בן חודש, מבקש לינוק כל שעה, כל פעם למשך 15-20 דקות. כשהוא ישן בלילה או בעגלה במשך היום(בטיולים בחוץ) מבקש לינוק כל שעתיים. ( משתדלת להניק משני השדיים, בשבועיים הראשונים הנקתי כל פעם משד אחד).
    בין הארוחות הוא רגוע ונינוח.
    בינתיים הוא עלה יפה במשקל ( בערך 230 גרם בשבוע). נולד 3.440 ק"ג, ירד בהתחלה ל-3.170 והיום שוקל 4.200 ק"ג. גובהו 55 ס"מ.

האם תכיפות ההנקה מרמזת על כך שיש מחסור בחלב ויש להוסיף תמ"ל?

יש לציין שבתחילת ההנקה הרגשתי שיש הרבה חלב והשתמשתי בדיסקיות הנקה וכיום אין לי צורך בדיסקיות. מאידך, כל פעם שאני לוחצת על הפיטמה (לבדיקה) יוצא חלב, לפעמים יותר לבן, לפעמים קצת מימי.

בתודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה תכופה כל שעה

הוספת תגובה

• הנקה תכופה כל שעה - תגובה

הדר עמית מלר
    24/09/2012

הי דניאל,

מזל טוב. תינוק קטן, אמור לינוק בין 8 ל-12 פעמים ביממה. בכל פעם שהוא מבקש לינוק - הניקי אותו. אין בכך שום רע. אני מניחה שאחרי כמה הנקות תכופות כאלה , הוא ישן - שעתיים שלוש, וזה נורמלי לחלוטין.
    המשיכי להציע בכל ארוחה משניי השדיים.בצורה כזו - שני הצדדים מקבלים גירוי בכל הנקה ואין הפסקה ארוכה מידי בהנקות ובריקון החלב מהשדיים.
    העלייה במשקל שלו נהדרת! - זו סיבה נהדרת לא להוסיף שום דבר. את מייצרת יופי של חלב!
    אל תדאגי מהשינויים בצבע החלב.

בהצלחה
    וחתימה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו