מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרה בדחיפות..חני03/10/2012
שלום!
בתי בת שבוע וחצי, הנקתי אותה הנקה מלאה עד שהייתי חולה לכמה ימים,עם חום גבוה ודלקת בגרון ואז רק שאבתי לה.
גם שהיא ינקה היא ממש פצעה אותי בפטמות,עד כדי כך שירד לי דם עם ההנקה..
שהתחלתי לשאוב היה יוצא לי בערך כמות של 50, ועכשיו יוצא לי כמות של 20..
אני ממש ממש לא יודעת מה לעשות..אני שואבת כל 3 וחצי שעות בערך כדי שלא יגמר לי החלב,אבל לצערי בתי לא יכולה לאכול רק 20 כל ארוחה ואני נאלצת להביא לה מטרנה גם..
מה אני יכולה לעשות במצבי עכשיו?? האם יש דרך להחזיר לי את החלב????
בבקשה צריכה תשובה במהירות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עזרה בדחיפות.. - תגובה
הדר עמית מלר03/10/2012הי חני,
מזל טוב,
אין שום בעייה להמשיך להניק גם כשאת חולה. בחלב יש נוגדנים שעוזרים לחזק את המערכת החיסונית של התינוקת.
הפצעים בפטמות - נגרמו כנראה בגלל חיבור לא נכון.
אני ממליצה לך להיפגש עם יועצת הנקה מוסמכת IBCLC כדי שתעזור לך לתקן את החיבור לשד, ולעשות סדר.
לא כתבת באיזה משאבה את שואבת, כמה זמן כל שאיבה, האם את שואבת משני הצדדים או מאחד בכל פעם ?
אפשר להגביר את כמות החלב שאת מייצרת, וזה דורש עבודה.
היכנסי לאתר של עמותת יועצות ההנקה המוסמכות IBCLC בישראל, ותחפשי לך יועצת הנקה באיזור מגורייך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)