הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה
    סיון
    10/10/2012

שלום,
    בתי בת שלושה חודשים רק יונקת, קיבלה מטרנה בסה"כ פעמיים בחייה.
    אני מידי פעם שואבת ומנסה להרגיל אותה לבקבוק, אך ורק חלב שאוב, אך היא לא מוכנה לקחת בקבוק לא ממני ולא מאף אדם אחר.
    היא יונקת כל שעתיים וחצי שלוש (אני לוקחת זמן מהרגע שהיא מתחילה לינוק), לא תמיד ברור מתי היא מסיימת את ארוחתה, היא לרוב נרדמת תוך כדי וממשיכה לינוק, לפעמיים היא מנדנדת את ראשה קדימה ואחורה תוך שהיא עוזבת את השד בפתאומיות ושבה אליו, במצב זה אני מתעקשת להרים אותה כדי להירגע ואז מאפשרת לה לשוב לאכול.
    מה לעשות במצבים אלו?
    דבר שני איך אני מתחילה להרגיל אותה לבקבוק? חשוב לציין שהיא גם לא לוקחת מוצץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה

הוספת תגובה

• הנקה - תגובה

הדר עמית מלר
    15/10/2012

הי סיון

כל הכבוד על ההנקה המלאה עד עתה.
    את יכולה לנסות שמיהשו אחר ינסה לתת לה בקבוק עם חלב שאוב.
    נסי בהתחלה לשחק איתה עם הבקבוק ריק, בלי כלום, לתת לה ללקק את הפטמה שלו, להכיר אותו.
    אחרי זה - אפשר לשים בו קצת חלב שאוב ולתת לה לטעום וללקק, עדיין לא במקום ארוחה שלמה. רק להכיר ולהתרגל.
    לאט לאט, אחרי שתתרגל כבר לצורה שלו ולמרקם של הפטמה - אז אפשר לתת לה גם לנסות ארוחה.
    רצוי שמישהו אחר ינסה איתה ושאת לא תהיי בסביבה.
    צריך להיות סבלניים , זה יכול לקחת קצת זמן וכמה נסיונות.
    אפשר גם לנסות לתת לה במזרק לפה, או בכוסית פלסטיק כמו של אקמולי למשל.
    לגבי העזיבה שלה את השד - יכול להיות שזה בגלל שיש לה גרפעס שתקוע לה בגרון וצריך לצאת, ויכול להיות שזה בגלל שזרם החלב השתנה - נחלש או התחזק וזה מפריע לה.
    את יכולה להרים אותה, לראות אם יש גרעפס ולהחזיר אותה לצד השני.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו