דחוף - כדורי חילבה מרוכזים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף - כדורי חילבה מרוכזים
    אמא של יאיר
    12/10/2012

היי למנהלות הפורום היקרות,
    אני אמא של יאיר, בן חמישה חודשים, מאושרת עד הגג. אני מניקה אותה באופן מלא, למעט מעט מטרנה שהתחלתי לתת לאחרונה בלבד.
    מאחר ואני עוד חודש וחצי חוזרת לעבודה, התחלתי להרגיל את הקטן לשתות בבקבוק ולשמחתי לאחר מאמצים רבים זה הצליח. במקביל, פחתו ההנקות ושאבתי יותר בשביל לתת בבקבוק, וגם נטלתי כדורי חילבה מרוכזים ללא ריח, שאכן הגבירו את כמות החלב.
    שאלתי -

א. אני שמה לך שצבע החלב שנשאב הינו שקוף, לא סמיך, ואני חוששת כי בגלל הכדורים והיעדר הנקה רציפה, זהו חלב לא איכותי ולא מזין (לא חלב איכותי מספיק), מה לעשות?

ב. אני משלבת מטרנה משום שאני חוששת שהתינוק לא מקבל את כל המזון שהוא צריך - בקבוק ביום, האם להמשיך או לוותר ולהגביר הנקה?

ובעיקר - האם כתוצאה מריבוי שאיבות ללא הנקה כמעט ייגמר לי החלב?

תודה על תשובותיכן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דחוף - כדורי חילבה מרוכזים - תגובה

הדר עמית מלר
    15/10/2012

הי אמא של יאיר

ראשית - כל הכבוד על ההנקה עד עתה.
    חשוב שתדעי שאין דבר כזה חלב אם לא מזין. חלב אם מזין תמיד ומותאם לצרכים של התינוק שלה,
    גם אם את לוקחת חילבה.
    צבע חלב האם משתנה מאמא לאמא, וגם בין הארוחות עצמן אצל כל אמא.
    הוא בוודאי אינו לבן כמו החלב שמגיע מהפרה.

מדוע המטרנה ? איך העלייה שלו במשקל ?
    אם הוא עולה בצורה תקינה במשקל, מתפתח יפה - אז מדוע הבקבוק ?

יש נשים ששואבות לאורך חודשים רבים וממשיכות לתת לתינוק שלהן את החלב והכמות לא יורדת.כמה פעמים את שואבת ביום ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו