מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחזור להניק לאחר הפסקהעדי14/10/2012
הי,
הפסקתי להניק את בני בן ה-8.5 חודשים לפני כשלושה שבועות, כלומר כבר 3 שבועות שהוא מקבל תחליף חלב בלבד בשילוב עם פעמיים ביום מוצקים.
אני ממש מתחרטת על זה וקשה לי עם עצמי כי ויתרתי מהסיבה הלא נכונה
אני ממש רוצה לחזור להניק.
החלב פחת והיום שאבתי פעם ראשונה מאז, והתקבלו 10 מ"ל בשאיבה אחת.
החלב קיבל צבע צהוב וטעם מלוח-מר בניגוד לטעם המתוק שהיה בזמן ההנקה.
הוא עדיין מסכים להתחבר לשד אם כי לזמן קצר ביותר- כנראה בגלל כמות החלב הקטנה או בגלל הטעם השונה.
יש לדעתכן סיכוי להחזיר את כמויות החלב ואת התינוק להנקה?
האם החלב המלוח לא בריא לתינוק?
יש "מתכון" לחזרה להנקה? אני חושבת לשאוב בתור התחלה כל שעות כמה דקות ולנסות להניק כשהוא לא במעון.
האם שאיבות מגרות מספיק את השד?
תודה וסליחה על המגילה הארוכה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחזור להניק לאחר הפסקה - תגובה
הדר עמית מלר15/10/2012הי עדי
יש סיכוי.
התחילי לשאוב לפחות כל 3 שעות כדי לגרות את השד, שאבי משני הצדדים. נסי לעבור בין שני הצדדים ולהחליך כל כמה דקות כדי לגרות את שניהם לייצר חלב.
את יכולה לקחת גם איזה תוסף כדי לעזור בייצור החלב מחדש.
נסי כמוסות של צמח "מורינגה" או חילבה, או טיפות הומאופטיות של ד"ר K להגברת חלב (לא זוכרת כרגע את שמן, את אין בעייה למצוא באתר שלהם).
אני מניחה שאחרי כמה ימים של שאיבות - תגבר כמות החלב וגם ישתנה טעמו.
אם התינוק מוכן לינוק - תני לו גם לינוק בנוסף לשאיבות, עבודת היניקה שלו - תעזור להגברת כמות החלב.
אין שום בעייה עם חלב מלוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)