מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התאמת משאבת הנקהעדי15/10/2012
בתי בת 4 חודשים ויונקת הנקה מלאה, לצערי אין לי שפע בחלב אך בינתיים מספיק בדיוק לכמות שהיא צריכה.
לעיתים לקראת הערב כשכמות החלב מעט יותר נותנת לה תוספת קטנה של סימילאק כשמרגישה שלא שבעה וכעת משחזרתי לעבוד אך רק 4 שעות אמי ששומרת עליה נותנת לה בקבוק אחד של סימילאק ואני מניקה לפני שיוצאת ואיך שחוזרת.
אני מעדיפה לתת לה חלב שאוב במקום הסימילאק ובכלל לנסות לשאוב כשיכולה כדי לנסות להגביר את כמות החלב כי מאוד רוצה להמשיך להניק אותה לפחות עוד כמה חודשים.
לקחת משאבה חשמלית מעזר מציון אבל היא לא חזקה מספיק ואני מבזבזת יותר מידי זמן ביום על שאיבות כדי להגיע בקושי לארוחה אחת של חלב שאוב.
חשבתי לקנות משאבה ידנית שתהיה נוחה לי יותר ואוכל אפילו לקחת לעבודה וגם לא יקרה יחסית לחשמליות אבל רציתי להתייעץ אם היא מספיק חזקה ומתאימה למי שאין לה הרבה חלב כי לא רוצה להגיע שוב למצב ששואבל כמה פעמים ביום בשביל כמות קטנה.
המליצו לי גם על החשמלית של ספקטרה של יד שרה כיוון שלא יכולה להשקיע סכום גדול מידי בקניה.
אודה על המלצותיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התאמת משאבת הנקה - תגובה
הדר עמית מלר15/10/2012הי עדי
כל הכבוד שאת מניקה עד עכשיו הנקה מלאה.
אני לא בטוחה שמשאבה ידנית תהיה מספיק חזקה עבורך.אם יש לך משאבה ידנית שאת יכולה אולי לנסות מחברה - זה יהיה טוב כדי לדעת אם היא מצליחה להוציא כמות יפה של חלב או לא.
האם חזרת לקחת גלולות נגד הריון ? לעיתים - לקיחת גלולות (גם אלו המותרות בהנקה ) גורמת לירידה של כמות החלב.
דבר נוסף - נסי אולי לקחת משהו שיעזור בנוסף לשאיבות בהגברת החלב. את יכולה לנסות לקחת כמוסות של צמח ה"מורינגה" שעוזרות מאוד בהגברת כמות החלב. או כמוסות חילבה.
משאבות חשמליות טובות - הן למשל ה"free style" או pump in style של חברת מדלה. נסי לבדוק מה מחירן דרך קופת החולים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה בהקשר לתשובתך
עדי17/10/2012לגבי קופת החולים, האם צריך לבקש הפניה מרופא ואיפה רוכשים אם זה דרך קופת החולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)