מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנקה כל שעתיים גם בלילהלילי16/10/2012
שלום!
בני הקטן בן חודשיים בעוד שבוע,
יונק מלא.
חשבתי שהגעתי אתו למצב של מרווחי שלוש שעות אך בעצם חזרנו אחורה והוא מבקש לינוק כל שעתיים ולפעמיים אף פחות.
אני מניקה אותו משני הצדדים,
רק בלילה כשהוא נרדם אני מוותרת על שני הצדדים.
השגרה הזו של שעתיים ואף פחות ממשיכה גם בלילה.
לי נראה שהוא אוכל המון- עלה במשקל מ2.6 ל5.0.
אז האם זה בסידר?
והאם אני צריכה לעשות משהו על מנת לרווח קצת בין הארוחות?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנקה כל שעתיים גם בלילה - תגובה
סיגל גולן17/10/2012שלום לילי
כל הכבוד על ההנקה!!
מה שאת מספרת זה לגמרי תקין. יש בחברה שלנו ציפיה למרווחים קבועים וסדר יום, אבל בחברות אחרות מבינים שאפשר להקשיב לצרכים של התינוק ולתת לו לאכול מתי שמתאים לו. גם אנחנו לרוב לא אוכלים לפי שעון.
הוא עולה יפה מאוד במשקל, אז ברור שיש לך מספיק חלב. נשאלת השאלה האם את מציעה לו לינוק כל פעם שהוא מביע איזהו אי-נוחות. אולי מפריע לו משהו אחר אבל תמיד יהיה מוכן לינוק קצת.
יכול להיות שיפתח פערים יותר גדולים בעתיד הקרוב. תמשיכי להקשיב לו ולהינות מהתקופה!
בהצלחה
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני דווקא רוצה שהשעות יהיו קבועות
לילי17/10/2012הי,
תודה על התשובה,
אני חושבת שאני צריכה שהשעות יהיו קבועות, הוא נראה לי "מתפוצץ מאוכל".
וגם נראה לי שיש לו יותר כאבי בטן בגלל זה,
השאלה אם אני יכולה כן למשוך אותו,
ולרווח לשלוש שעות למרות שהוא בוכה (כמובן להרגיע אותו על הידיים או במנשא).
ובעניין הלילה - זה נראה לי לא הגיוני שכל שעה וחצי הוא ירצה לאכול,
הוא גם לא ישן טוב, וכמובן גם אני.
הוא הבן הרביעי שלי, עם הקודמות לא זכור לי דבר כזה,
אשמח לכל רעיון או עצה.
תודה,
לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני דווקא רוצה שהשעות יהיו קבועות - תגובה
סיגל גולן17/10/2012את יכולה לנסות לרווח לכל שעתיים וחצי-שלוש. אפשר לבדוק אם הוא רוצה עוד מציצה (ואז להציע לו מוצץ), או כמובן מנשא או חיבוק. עוד אוכל לא גורם לו ליותר גזים--זה דווקא דרך להרגיע גזים ולהזרים אותם החוצה. תינוק יודע מתי ואיך למצוץ להוצאת אוכל ומתי ואיך רק למציצה. את גם בטח מרגישה את ההבדל.
בהצלחה!
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)