שאיבת חלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאיבת חלב
    הדס
    17/10/2012

שלום
    ביתי בת חודש וחצי ואני נאלצת לחזור ללימודים . היא תיהיה אצל מטפלת. אני מתכוונת לשאוב חלב , את החלב אני יאחסן בשקיות לאחסון חלב אם במקרר השאלה היא האם זה נורא להוציאם מהמקרר למשך רבע שעה עד שאגיע הביתה ואז שוב להכניסם למקרר ?
    שאלה נוספת - במידה ולא יתאפשר לי לשאוב האם אפשרי בשעות אלו (זה יוצא 2 ארוחות ביום בערך) לתת תמ"ל ולהמשיך עם ההנקה בשעות הצהריים והלילה ?
    לתשובתכם אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאיבת חלב

הוספת תגובה

• שאיבת חלב - תגובה

לילי עוזיאל
    18/10/2012

שלום הדס,

זה נהדר שתוכלי לשאוב עבור בתך חלב אם. זו תקופה כל-כך חשובה לקבל את התזונה המושלמת.
    במידה ויש מקרר, יתכן ויש גם מקפיא קטן. מספיק קרחום אחד קטן ולא תהיה כל בעיה.
    במידה ואין מקפיא, אם אכן מדובר רק ברבע שעה ומכיוון שמתחילה עונה פחות חמה - זה נראה לי סביר לשים את החלב מיד במקרר בבית ולהשתמש בחלב למחרת.

אם עוברות שעות רבות ללא הנקה וללא שאיבה מסודרת יהיה עליך לשמור על עצמך מפני גודש ולשם כך תצטרכי לשחרר חלב מהשד או בעזרת משאבה או ידנית.

בהצלחה רבה וכל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו