מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ייבוש חלב איטי מאוד האם תקין????דנית25/10/2012
שלום,
ילדתי כבר בת שנה וחצי ושבועיים, והנקתי אותה מלידה ועד גיל בערך 8 חודשים.
מגיל 8 חודשים אני לא מניקה יותר כלל (גם כשהנקתי בחודשיים האחרונים הנקתי רק בוקר וערב)...
אני כמעט שנה שלא מניקה
אבל עדין יש לי קצת חלב, לא שנוזל לי או משהו כזה אני בכלל לא מרגישה שיש לי
אבל כשאני לוחצת על הפיטמה לבדוק אם התייבש אז יוצא לי קצת חלב.
מעולם לא לקחתי שום כדור לייבוש החלב פשוט סיימתי להניק בהדרגה עד שהנקתי אותה רק בוקר ולא היה לי הרבה אז הפסקתי להניק אותה
ולא ראיתי צורך לקחת כדור לייבוש רציתי שהתייבש באופן טבעי.
השאלה שלי האם זה נורמלי שעד עכשיו שאני לוחצת יוצא לי חלב??
האם כדי ללכת לרופא נשים לבדוק את בעניין? או שמה זה תקין
ואם כן עד מתי?? כמה זמן זה אמור להתייבש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייבוש חלב איטי מאוד האם תקין???? - תגובה
לילי עוזיאל28/10/2012דנית שלום,
נשמע שהכל אצלך פשוט רגיל ונורמלי. ממש לפי הספר.
כמויות קטנות של חלב אם יכולות לצאת בלחיצה גם חודשים רבים מאוד לאחר גמילה.
זכרי זאת אם יש למישהו בבית דלקת עיניים/אוזניים/נזלת - יש לך מחסן קטן של תרופת פלא...
שיהיה לך שבוע מקסים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה הרגעת אותי
דנית28/10/2012תודה רבה הרגעת אותי כי חשבתי ששנה זה כבר יותר מידי זמן ושקלתי ללכת לרופא לבדוק.
מה זאת אומרת שזה טוב לנזלת??? ביתי שבת שנה וחצי מנוזלת מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה הרגעת אותי - תגובה
לילי עוזיאל28/10/2012שמחה לעזור.
מכיוון שבחלב אם ישנם נודגנים וטורפי חיידקים ווירוסים זהו חומר בעל יכולות ריפוי מופלאות. סחטי קצת חלב אם לכפית והזליפי לה כמה טיפול לכל נחיר כמה פעמים בכל יום. גם עיניים מודלקות ניתן לנגב בעזרת צמר גפן נקי טבול בחלב אם.
אפשר כמובן גם לתת לה מעט חלב אם בכפית, בלי לחזור להניק אם לא רוצים - כל טיפה שווה זהב חיסוני רב.
בברכת בריאות שלמה וטובה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)