הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה
    נירה
    01/03/2008

שלום רב,
    בני בן 4.5 שבועות - אני מניקה אותו הנקה מלאה.
    בכל יום באחת הארוחות הוא פולט המון, אחרי הפליטות הוא אינו רגוע כלל, אני מנסה להרגיע אותו וממשיכה להאכיל אותו, לעיתים הוא פולט שוב.
    שאלתי היא האם הוא לא רגוע כי הוא עדיין רעב? אני מתלבטת האם להמשיך להאכיל אותו למרות הפליטות (אולי הם נובעות מכך שהוא אכל יותר מדי?)
    האם אחרי שהוא פולט כמות גדולה של חלב יש צורך להאכיל אותו שוב? איך אוכל לדעת האם הוא עדיין רעב?וכן אם הוא אוכל יותר ממה שהוא צריך או שהוא רק רוצה למצוץ? ובמידה והוא אוכל יותר ממה שהוא צריך האם כדאי להפסיק אותו באמצע האכילה?
    האם זה נכון שהתינוק אוכל כל צרכו ברבע שעה מתחילת ההנקה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה

הוספת תגובה

• תשובה לנירה

ג'ניס זאוסמר
    02/03/2008

נירה היי,
    תינוק לא בהכרח מקבל ארוחה ברבע שעה - לפעמים יותר ולפעמים פחות ותצפי למרווחים שונים בין הארוחות.
    אם התינוקי שלך פולט פעם ביום ועולה במשקל - זו לא בעיה.
    כאשר הוא פולט אפשר לחכות שיבקש שוב לאכול או אם המשך האכלתו מרגיעה אותו תניקי אותו, לא חשוב אם הוא פולט - אם הוא עולה במשקל
    למה הוא פולט - בדרך כלל לא ידוע אבל על תחששי מאכילת יתר או הבדל בין אכילה ומציצה - תניקי אותו שיהיה שמח ובריא.
    תהני,
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו