מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנקהנירה01/03/2008
שלום רב,
בני בן 4.5 שבועות - אני מניקה אותו הנקה מלאה.
בכל יום באחת הארוחות הוא פולט המון, אחרי הפליטות הוא אינו רגוע כלל, אני מנסה להרגיע אותו וממשיכה להאכיל אותו, לעיתים הוא פולט שוב.
שאלתי היא האם הוא לא רגוע כי הוא עדיין רעב? אני מתלבטת האם להמשיך להאכיל אותו למרות הפליטות (אולי הם נובעות מכך שהוא אכל יותר מדי?)
האם אחרי שהוא פולט כמות גדולה של חלב יש צורך להאכיל אותו שוב? איך אוכל לדעת האם הוא עדיין רעב?וכן אם הוא אוכל יותר ממה שהוא צריך או שהוא רק רוצה למצוץ? ובמידה והוא אוכל יותר ממה שהוא צריך האם כדאי להפסיק אותו באמצע האכילה?
האם זה נכון שהתינוק אוכל כל צרכו ברבע שעה מתחילת ההנקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לנירה
ג'ניס זאוסמר02/03/2008נירה היי,
תינוק לא בהכרח מקבל ארוחה ברבע שעה - לפעמים יותר ולפעמים פחות ותצפי למרווחים שונים בין הארוחות.
אם התינוקי שלך פולט פעם ביום ועולה במשקל - זו לא בעיה.
כאשר הוא פולט אפשר לחכות שיבקש שוב לאכול או אם המשך האכלתו מרגיעה אותו תניקי אותו, לא חשוב אם הוא פולט - אם הוא עולה במשקל
למה הוא פולט - בדרך כלל לא ידוע אבל על תחששי מאכילת יתר או הבדל בין אכילה ומציצה - תניקי אותו שיהיה שמח ובריא.
תהני,
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)