גמילה מהנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מהנקה
    מיכל
    30/10/2012

שלום!
    אני אמא לתינוקת מקסימה בת שנה וארבעה חודשים.
    אני מאוד מאוד אוהבת להניק אותה, וגם היא נהנית כמובן מהפינוק,
    אבל הגענו לשלב בו היא כבר גדולה ומבקשת ממני "סתם" הרבה פעמים באמצע היום. קשה לי להגיד לה לא, אבל היא יונקת לחצי דקה והולכת.במשך היום היא אוכלת כמו הגדולים את כל הארוחות, ורק בבוקר היא קמה מוקדם ומקבלת הנקה בתור ארוחה.
    למרות שאני מאוד מאוד נהנית מההנקה, אני מרגישה שכבר אפשר להמשיך הלאה ולעבור לשלב הבא. מה גם שאני ובעלי מתכננים הריון נוסף ואני רוצה קצת "הפסקה" לגוף שלי לפני שהוא עובר לשימוש של הילד הבא..
    שאלתי היא, האם כדאי לגמול אותה בו זמנית גם מהמוצץ (היא צריכה אותו רק לשינה) או לחכות אחרי שאני אגמול אותה מההנקה? מה עדיף?
    לתשובתכם אודה!!
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מהנקה

הוספת תגובה

• גמילה מהנקה - תגובה

לילי עוזיאל
    04/11/2012

מיכל היקרה,

כל הכבוד על המתנה שהענקת לבתך.
    השאלה שאת שואלת אינה שאלה מתחום המומחיות של יועצת הנקה.
    זו שאלה של החלטה הורית.
    אם תשאלי פסיכולוג - בטח ימליצו לך להשאיר את המוצץ לתמיכה רגשית שהיא מאוד חשובה דווקא כשהיא צריכה להפרד מהשד שמהווה עבודה מקור הרגעה ונחמה (זה לא שהיא מבקשת לינוק "סתם", זה יותר מדויק להגיד שהיא זקוקה לחום אהבה והרגעה ולאו דווקא לאוכל. לשד יש המון תפקידים עבורה).
    אם תשאלי רופא שיניים או אורתודנט - הם יגידו שזו הזדמנות נפלאה להפטר מהמוצץ מבלי שייפגע לה מנשך השיניים.
    בקיצור - אין אמת אחת. לכי עם לבך ולפי טעמך - רק תהיי החלטית ועקבית כדי שלילדה לא יהיה קשה להסתגל למציאות החדשה.
    תני הרבה סבלנות, חיבוקים ונשיקות ואני מאמינה שככה או ככה יהיה בסדר!

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו