מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה לתניוק בן 8 חודשיםמורן15/11/2012
שלום,
בני בן 8 חודשים יונק מיום היוולדו.
לפני 3 חודשים חזרתי לעבודה ומאז התחלתי לשאוב ולתת למטפלת.
בחודש האחרון הוא לא מוכן לינוק ממני בכלל רק מבקבוק. הבעיה היא שאני לא מייצרת כמויות חלב שדורש תינוק בגילו. בנוסף ניסיתי תמ"ל (גם מטרנה וגם סימילק) הוא לא מוכן בשום פנים ואופן לטעום את זה גם עם הוא נשאר רעב.
הוא אוכל פירות ירקות עם עוף, פתיתים ,אבוקדו באופן משתנה.
הבעיה היא שאני מרגישה שהחלב שאני נותנת לו זה ממש טיפה עבורו (בערך 140-150 CCׂ ) ורק בוקר וערב. אין לי אופציה לתת לו אחה"צ- שזה ממש קשה כי אז אני אובדות עצות מה לתת לו , ניסיתי מעדנים אבל הוא פחות אוהב.
אני ממש מיואשת ומודאגת שירד במשקל.
אשמח לקבל חווד דעת לתזונה בריאה לתינוק בגילו ,ובנוסף מה לעשות כדי שיסכים לאכול תמ"ל?
אודה לעזרתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה לתניוק בן 8 חודשים - תגובה
סיגל גולן16/11/2012הי מורן
את עוד לא צריכה לוותר על ההנקה. תינוק שלא מסכים לינוק תקופה הרבה פעמים מוכן לחזור להנקה אם עוד יש שם חלב (וכמובן שאם ינק הוא יוכל לעזור להגביר את הכמות). תנסי להכנס לאמבתיה יחד איתו (אמבתיה של מבוגרים) כשמישהו שומר עליכם ולקרב אותו לשד תוך כדי החוויה הנעימה של מים חמים ותזכור של המים ברחם. אפשר גם לנסות להיניק אותו לפני שממש מתעורר ועוד לא הגיע למודע, בחדר חשוך ומנוטרל מגירוים. החוויה של הנקה עור לעור גם מקרבת תינוקות חזרה להנקה. תינוק בריא לא יתן לעצמו להיות רעב. אם את דואגת למשקלו, תשקלי ותראי מה המצב עכשיו.
בהצלחה
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)