תזונה לתניוק בן 8 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה לתניוק בן 8 חודשים
    מורן
    15/11/2012

שלום,

בני בן 8 חודשים יונק מיום היוולדו.
    לפני 3 חודשים חזרתי לעבודה ומאז התחלתי לשאוב ולתת למטפלת.
    בחודש האחרון הוא לא מוכן לינוק ממני בכלל רק מבקבוק. הבעיה היא שאני לא מייצרת כמויות חלב שדורש תינוק בגילו. בנוסף ניסיתי תמ"ל (גם מטרנה וגם סימילק) הוא לא מוכן בשום פנים ואופן לטעום את זה גם עם הוא נשאר רעב.
    הוא אוכל פירות ירקות עם עוף, פתיתים ,אבוקדו באופן משתנה.
    הבעיה היא שאני מרגישה שהחלב שאני נותנת לו זה ממש טיפה עבורו (בערך 140-150 CCׂ ) ורק בוקר וערב. אין לי אופציה לתת לו אחה"צ- שזה ממש קשה כי אז אני אובדות עצות מה לתת לו , ניסיתי מעדנים אבל הוא פחות אוהב.
    אני ממש מיואשת ומודאגת שירד במשקל.
    אשמח לקבל חווד דעת לתזונה בריאה לתינוק בגילו ,ובנוסף מה לעשות כדי שיסכים לאכול תמ"ל?

אודה לעזרתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה לתניוק בן 8 חודשים

הוספת תגובה

• תזונה לתניוק בן 8 חודשים - תגובה

סיגל גולן
    16/11/2012

הי מורן
    את עוד לא צריכה לוותר על ההנקה. תינוק שלא מסכים לינוק תקופה הרבה פעמים מוכן לחזור להנקה אם עוד יש שם חלב (וכמובן שאם ינק הוא יוכל לעזור להגביר את הכמות). תנסי להכנס לאמבתיה יחד איתו (אמבתיה של מבוגרים) כשמישהו שומר עליכם ולקרב אותו לשד תוך כדי החוויה הנעימה של מים חמים ותזכור של המים ברחם. אפשר גם לנסות להיניק אותו לפני שממש מתעורר ועוד לא הגיע למודע, בחדר חשוך ומנוטרל מגירוים. החוויה של הנקה עור לעור גם מקרבת תינוקות חזרה להנקה. תינוק בריא לא יתן לעצמו להיות רעב. אם את דואגת למשקלו, תשקלי ותראי מה המצב עכשיו.
    בהצלחה
    סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו