הולך ואוזל...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הולך ואוזל...
    אמא מודאגת...
    04/03/2008

הצילו!
    בתי בת חמישה וחצי חודשים, לצערי חזרתי לעבוד לפני כחודש. אני שואבת לה חלב פעמיים ביום בעבודה. בשעות קבועות פחות או יותר, בבוקר אני מצליחה לשאוב משני הצדדים בערך 150 CC. בצהריים במאמץ רב באיזור ה 100 CC...ולעיתים אפילו פחות.היא אוכלת בערך 150 CC במנה ולעיתים יותר. זאת אומרת שאני לא מייצרת את הכמות שהיא צריכה...
    אני דואגת לשתות הרבה ומשתדלת לישון טוב בלילה.
    בערב ובלילה יש מעט מאוד. היא יונקת גם באמצע הלילה, לא הרבה אמנם, אך מתעוררת כפעמיים, יונקת מעט וחוזרת לישון.
    אני שוקלת להתחיל לתת לה מוצקים בקרוב, כאשר ימלאו לה שישה חודשים אבל בכל זאת..מה עושים כדי להגביר כמויות? או שלקבל את זה כגזרה משמיים...?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הולך ואוזל...

הוספת תגובה

• תשובה לאמא מודאגת

ג'ניס זאוסמר
    04/03/2008

שלום רב,
    אני מתארת לעצמי שכל זה התחיל כאשר חזרת לעבודה ולא לפני.
    קודם כול - תשיגי לעצמך מכשיר שאיבה מעולה! לקטינה של מדלה או ספקטרה.
    תקני לך קפסולות של חילבה ותקחי לך 3 קפסולות 3 פעמים ביום (9 ביום)
    שתייה ושינה לא כל כך משפיעים על תפוקת החלב אבל משפיעים על החיים בכלל.
    יש גם תרופות שאפשר לקחת - תנסי את מה שהמלצתי לך ואם אין הטבה תחזרי אלי.
    בהצלחה,
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נגמר החלב.....? כמוסות חילבה

אמא מודאגת...
    10/03/2008

ז'נס יקרה. נראה שהכמוסות עוזרות אבל הכמוסות הללו מריחות נורא בזיעה....אבוי לי ואבוי לסביבה...
    מה עושים.........................................

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - חילבה

ג'ניס זאוסמר
    10/03/2008

היי,
    בדרך כלל זה לא משפיע כל כך על "סביבה.". אולי את צריכה בינתיים להנות מההשפעה החיובית ולהתעלם מהאחרים. כאשר כמות החלב תהיה ממש טובה תנסי לרדת ל-2 כל פעם ואם לא לא משפיע לרעה תמשיכי.
    ג'ניס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו