מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנקה בשילוב תמ"לרחלי25/11/2012
היי,
בתי בת 4 חודשים לפני חודש התחלתי לתת לה סימילאק בתוספת להנקה מכיוון שחודש הבא אני חוזרת לעבודה, עשיתי טעות שהנקתי אותה פעם ביום מכיוון שכמות החלב פחתה מאוד...אני רוצה להמשיך להניק אותה בשעות הערב לפני השינה עד גיל שנה,
מה עליי לעשות כעת כדיי לתגבר את כמות החלב? (היא מתעצבנת שאני מניקה אותה 2 אופציות 1. אוהבת יותר את הסימילאק 2. אין חלב :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנקה בשילוב תמ"ל - תגובה
לילי עוזיאל27/11/2012בושמת שלום,
אם אני מבינה נכון, לפני כחודש התחלת להחליף את רב הארוחות ביממה בתמ"ל ונותרה רק הנקה אחת ביממה.
במצב כזה ברור שכמות החלב פחתה מאוד. אם תשאבי חלב כמה פעמים בכל יממה באמצעות משאבה או באופן ידני - כמות החלב תגבר.
הזרימה מהבקבוק חזקה ומהירה מאשר הזרימה מהשד ויתכן שאם ההנקה תהיה רק פעם ביממה התינוקת אכן תעדיף את הבקבוק ולא תרצה לינוק.
בדרך כלל גם כאשר חוזרים לעבודה אפשר להניק בבוקר לפני שנפרדים, אחה"צ, בערב ובלילה. יש המון אמהות ששואבות פעם אחת כאשר הן בעבודה, שמות במקרר ומביאות הביתה. ככה גם יש עוד ארוחה ביממה שהיא חלב ומזין ומחסן באופן שאין שני לו וגם שומרות על תפוקת חלב גבוהה.
הישארי תמיד בפטמה האיטית ביותר האפשרית בבקבוק (לא לפי הגיל שכתוב על התוית) והאכילו לאט ובנחת מבקבוק - זה גם יכול לעזור.
בהצלחה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)