מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעים הולכים ומתרבים בידיים וברגליייעלי12/12/2012
שלום, בשבוע האחרון שמתי לב שבגופי צצים המון פצעים / עקיצות אדומות. הלכתי בערב שישי האחרון לטרם ואמרו לי שזו אלרגיה. קיבלתי זריקה אנטי אלרגית שאמרו שלא תזיק לתינוקת שלי (בת 9 חודשים). לא הייתה לזריקה שום השפעה. אחרי 3 ימים של סבל ומריחת פניסטיל הלכתי לרופא עור והוא אמר שאלה עקיצות. זה לא מדבק. הוא נתן לי בטא קרוטן ואמר לי ליטול פעם ביום אחרי ההנקה של הבוקר. אני מניקה את ביתי בעיקר בלילה ובבוקר מתי שיש לי הכי הרבה חלב ובשאר הזמן היא אוכלת מוצקים. בערב 2 בקבוקים. אין לי הרבה חלב, אבל חשובה לי ההנקה ואני לא רוצה לוותר עליה.
1. האם אני מזיקה לה עם מה שאני לוקחת?
2. האם כדאי לי להפסיק הנקה? אני ממש סובלת והמצב מחמיר.
3. האם יש מישהו מומחה לעור שאפשר להמליץ לי עליו. אני ממש נואשת, הפצעים המגרדים האלה מתפשטים בכל הגוף. כל יום יותר גרוע ואני בחרדה
בבקשה תשובה מהירה, תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים הולכים ומתרבים בידיים וברגליי - תגובה
הדר עמית מלר19/12/2012יעלי הי,
אני מקווה שהמצב כבר השתפר.
כיועצות הנקה - אסור לנו לתת מידע בנוגע לתרופות והנקה.
עלייך לפנות לאחד המרכזים הטרטולוגיים שקיימים ברחבי הארץ (עשי חיפוש בגוגל "מרכז טרטולוגי" ). הם נותנים מענה טלפוני בנוגע לשימוש בתרופות בהריון ובהנקה.
אני מקווה שתקבלי תשובה חיובית בנוגע להמשך ההנקה והתרופות שאת לוקחת.
לגבי המלצה לרופא עור - פני לרופא המשפחה שלך שימליץ על רופא עור.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)