פצעים הולכים ומתרבים בידיים וברגליי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעים הולכים ומתרבים בידיים וברגליי
    יעלי
    12/12/2012

שלום, בשבוע האחרון שמתי לב שבגופי צצים המון פצעים / עקיצות אדומות. הלכתי בערב שישי האחרון לטרם ואמרו לי שזו אלרגיה. קיבלתי זריקה אנטי אלרגית שאמרו שלא תזיק לתינוקת שלי (בת 9 חודשים). לא הייתה לזריקה שום השפעה. אחרי 3 ימים של סבל ומריחת פניסטיל הלכתי לרופא עור והוא אמר שאלה עקיצות. זה לא מדבק. הוא נתן לי בטא קרוטן ואמר לי ליטול פעם ביום אחרי ההנקה של הבוקר. אני מניקה את ביתי בעיקר בלילה ובבוקר מתי שיש לי הכי הרבה חלב ובשאר הזמן היא אוכלת מוצקים. בערב 2 בקבוקים. אין לי הרבה חלב, אבל חשובה לי ההנקה ואני לא רוצה לוותר עליה.
    1. האם אני מזיקה לה עם מה שאני לוקחת?
    2. האם כדאי לי להפסיק הנקה? אני ממש סובלת והמצב מחמיר.
    3. האם יש מישהו מומחה לעור שאפשר להמליץ לי עליו. אני ממש נואשת, הפצעים המגרדים האלה מתפשטים בכל הגוף. כל יום יותר גרוע ואני בחרדה
    בבקשה תשובה מהירה, תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פצעים הולכים ומתרבים בידיים וברגליי - תגובה

הדר עמית מלר
    19/12/2012

יעלי הי,

אני מקווה שהמצב כבר השתפר.
    כיועצות הנקה - אסור לנו לתת מידע בנוגע לתרופות והנקה.
    עלייך לפנות לאחד המרכזים הטרטולוגיים שקיימים ברחבי הארץ (עשי חיפוש בגוגל "מרכז טרטולוגי" ). הם נותנים מענה טלפוני בנוגע לשימוש בתרופות בהריון ובהנקה.
    אני מקווה שתקבלי תשובה חיובית בנוגע להמשך ההנקה והתרופות שאת לוקחת.
    לגבי המלצה לרופא עור - פני לרופא המשפחה שלך שימליץ על רופא עור.

רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו