שאיבת חלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאיבת חלב
    טלי
    12/01/2013

שלום,
    אני שואבת חלב במשאבה חשמלית לתינוקת בת שלושה שבועות כמעט מהיום שהיא נולדה, בנוסף לסימילאק. (רוב התזונה שלה מבוססת על סימילאק)
    שואבת כל שלוש שעות רק בשעות היום כי כבר בערב בקושי יש לי חלב, ונוצר מצב שהכי הרבה חלב יש לי בבוקר ובהדרגה הכמות יורדת.
    לפני כשבוע הייתי חולה ולקחתי מדי פעם אקמול צינון ושפעת וגם ספריי לאף ומאז כמות החלב ירדה. בנוסף אני לוקחת כדורי חילבה וניסיתי גם את הטיפות של "חלב רב" אבל הכמות של החלב לא חוזרת להיות כפי שהייתה עד שחליתי.
    מה ניתן לעשות כדי להגביר את כמות החלב?
    האם התרופות שלקחתי גרמו לייבוש חלב שלא ניתן לתקן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאיבת חלב

הוספת תגובה

• שאיבת חלב - תגובה

סיגל גולן
    13/01/2013

הי טלי
    יכול להיות שהתרופות עזרו בהפחתת כמות החלב. אפשר בכל זאת לעבוד על הגברה.
    אולי כדאי לך לשכור משאבה רציניצת יותר, כמו הלקטינה של חברה מדלה. תשאבי לעתים יותר קרובות, גם כשלא יוצא הרבה חלב. השאיבה "על ריק" גם נותן מסר לגוף שצריך יותר. חשוב להגדיל את מספר השאיבות יותר מאשר משך השאיבה. תשאבי כל צד פעמיים-שלוש בכל שאיבה. תנסי גם לסחוט קצת עם היד.
    אם את יכולה להחזיק את התינוקת שלך במצב של עור לעור (היא בלי חולצה עליך, גם את בלי חולצה וחזיה), גם אם היא לא יונקת המגע של עור לעור עוזר להגביר חלב.
    מקוה שזה יעזור לך--תכתבי אם את צריכה עוד הנחיות
    סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו