מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאיבת חלבטלי12/01/2013
שלום,
אני שואבת חלב במשאבה חשמלית לתינוקת בת שלושה שבועות כמעט מהיום שהיא נולדה, בנוסף לסימילאק. (רוב התזונה שלה מבוססת על סימילאק)
שואבת כל שלוש שעות רק בשעות היום כי כבר בערב בקושי יש לי חלב, ונוצר מצב שהכי הרבה חלב יש לי בבוקר ובהדרגה הכמות יורדת.
לפני כשבוע הייתי חולה ולקחתי מדי פעם אקמול צינון ושפעת וגם ספריי לאף ומאז כמות החלב ירדה. בנוסף אני לוקחת כדורי חילבה וניסיתי גם את הטיפות של "חלב רב" אבל הכמות של החלב לא חוזרת להיות כפי שהייתה עד שחליתי.
מה ניתן לעשות כדי להגביר את כמות החלב?
האם התרופות שלקחתי גרמו לייבוש חלב שלא ניתן לתקן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת חלב - תגובה
סיגל גולן13/01/2013הי טלי
יכול להיות שהתרופות עזרו בהפחתת כמות החלב. אפשר בכל זאת לעבוד על הגברה.
אולי כדאי לך לשכור משאבה רציניצת יותר, כמו הלקטינה של חברה מדלה. תשאבי לעתים יותר קרובות, גם כשלא יוצא הרבה חלב. השאיבה "על ריק" גם נותן מסר לגוף שצריך יותר. חשוב להגדיל את מספר השאיבות יותר מאשר משך השאיבה. תשאבי כל צד פעמיים-שלוש בכל שאיבה. תנסי גם לסחוט קצת עם היד.
אם את יכולה להחזיק את התינוקת שלך במצב של עור לעור (היא בלי חולצה עליך, גם את בלי חולצה וחזיה), גם אם היא לא יונקת המגע של עור לעור עוזר להגביר חלב.
מקוה שזה יעזור לך--תכתבי אם את צריכה עוד הנחיות
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)