מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה שלא נענתהמזל13/01/2013
שלום רב!
בתי בת חודש וחצי וניזונה מהנקה מלאה, אני שואבת חלב לבקבוק והיא מסרבת לאכול מהבקבוק (ואז אני צריכה לזרוק את החלב עם המון כאב לב)
בנוסף אינה מוכנה לקחת מוצץ אפילו שקנינו לה מוצץ סרבנים (ועוד כל מיני) ניסיתי לטפטף חלב אם על המוצץ והיא לוקחת וכשהיא מבינה אחרי 2 מציצות שנגמר היא מעיפה אותו החוצה.
ובכל פעם שמנסים לתת לה מוצץ היא עושה רפלקס הקאה, אציין שלגבי הבקבוק כבר ויתרתי
כי כואב הלב לזרוק.
הבן הגדול שלי עשה את אותו הדבר ובסוף לקח אצבע (עד היום, כבר כמעט בן 4)
אני חוששת שגם היא תיקח אצבע, מה אני כבר יכולה לעשות?
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה שלא נענתה - תגובה
הדר עמית מלר13/01/2013ערב טוב מזל
כל הכבוד על ההנקה המלאה עד עכשיו !
על מנת להרגיל אותה לבקבוק - נסי לשחק איתה עם הבקבוק בהתחלה בלי כלום בתוכו. את יכולה לתת לה לגעת בו, להתרגל לפטמה, לשיר, לשחק משחקי קוקו, בלי קשר לאוכל בכלל. אחרי כמה ימים כאלה, כשהיא כבר תהיה רגילה למשחק הזה, אז את יכולה לשים בו מעט חלב שאוב, עדיין לא כמות של ארוחה. המשיכי לשחק איתה בלי קשר לארוחות. היא צריכה להתרגל לחפץ הזה, למרקם שלו וזה לוקח זמן.
נסי גם את להרפות מעט מהלחץ שלך שהיא תאכל ארוחה שלמה מהבקבוק.
אחרי שתראי שהיא מתרגלת לבקבוק וכבר לא נרתעת - את יכולה לתת לה ארוחה שלמה בבקבוק. אפשר לנסות שאת הארוחות יתן לה מישהו אחר חוץ ממך - סבתא, בן זוג, מטפלת וכדו'. גם זה יכול לעזור.
לגבי המוצץ - את יכולה לנסות את מוצץ הגומי הפשוטים שהיו פעם , לפעמים קל יותר להרגיל תינוק אליהם. אם לא - פשוט תמשיכי לנסות בעקביות את המוצצים שיש לך. לפעמים - זה עוזר והתינוק בסוף מתרגל, ויש כאלה שנשארים סרבני מוצצים למרות כל מה שנציע להם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)