גודש וכאבים בשדיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גודש וכאבים בשדיים
    שני
    07/02/2013

שלום רב,בני בן חודשיים וקצת ואני רוצה להפסיק עם החלב,חשוב לציין שאני מהתחלה משתמשת במשאבה חשמלית.הבעיה שלי היא כזאת-אני סובלת נורא,מנסה בכל הדרכים לייבש את החלב-ניסיתי הרבה דברים: לשאוב פחות,עלי כרוב,חזיית לחץ ועדיין ללא הצלחה.אם אני לא שואבת כמות יפה אין הקלה,שדיים מתנפחות,כאב דוקר בצדדים,צריבה בפיטמות,שדיים הופחות לאבן.אפילו היה לי חום 38. בילדה הגדולה לא הייתה כזאת בעיה.גם אז שאבתי במשך חצי שנה.יכול להיות שהפעם זה יותר קשה,כי אני רק חודשיים אחרי הלידה?מה עוד אפשר לעשות?אני עוד מעט חוזרת לעבודה,חייבת לסיים עם זה.תעזרו לי בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גודש וכאבים בשדיים

הוספת תגובה

• גודש וכאבים בשדיים - תגובה

סיגל גולן
    10/02/2013

שלום שני
    אני מצטערת שאת צריכה להפסיק לספק לתינוקך את האוכל שהוא אמור לקבל. אולי בכל זאת אפשר להיניק פעמיים ביום בחזרה לעבודה? בוקר וערב?
    בכל מקרה את עושה את הדברים הנכונים חוץ מחזיה הדוקה. לא כדאי לשים חזיה הדוקה כי יכול להיות דלקת בהמשך. כן לשאוב, כמה שפחות, לעטוף בכרוב, לשתות חליטה של נענע ומרווה. זה אמור להיות תהליך. לא קורה ביום אחד, אבל כל יום את אמורה להרגיש קצת שיפור.
    בהצלחה!
    סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו