מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנקה של פגאור10/02/2013
שלום רב, אשמח מאד לקבל את עזרתכן:
ילדתי לפני חודש פג במשקל 2 ק"ג בשבוע 34 , לאחר כשבועיים בפגיה והאכלה מבקבוק השתחחרנו הביתה.
מיום הלידה אני שואבת חלב: לא מצליחה להגיע ל8 שאיבות ביום לאור הועבדה כי צריך להאכילו כל שלש שעות, מגיעה בפועל ל 5 ולעיתים 6 שאיבות.
בכל שאיבה כ 200 CC בבוקר 300 CC
ניסתי להניקו בבית החולים כאשר נאמר לי ע"י יועצת הנקה כי הפטמות מאד גדולות ובשלב זה יהיה לו קשה לינוק, מה שנראה נכון.
בבית לאחר מספר נסיונות התינוק לא מעונין להתחבר לפטמה, אוכל היום כ 70 CC בבקבוק, חלב שאוב כמובן
מה עושים ואיך נכון להתקדם.
קשה לי להאמין כי הנקה תבוסס באופן מלא רק על שאיבות ובמבנה הזה חוששת כי התייאש מוקדם מידי.
בהזדמנות זו אבקש לדעת מה הכללים הנכונים ביותר לשמירת חלב שכן בית חולים איכלוב וקופת חולים למשל מייעצים כל אחד על שמירה אחרת לדוגמא איכלוב מייעץ על שמירה של יומים המקרר וקופ"ח שמונה ימים , הקפאה עד שלשה חודשים ומאידך הקפאה עד חצי שנה.
תודה,
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פג קטן 2 ק"ג
אור10/02/2013סיגל תודה רבה על התשובה וההזמנה אך אני מתוגררת בתל אביב.
אשמח לדעת האם כמות החלב לפי הנתונים היא משביעת רצון?
מה אני יכולה לעשות לבד על מנת לעודד את החיבור.
ואחרון, איך בוחרים יועצת הנקה טובה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפג..
אור13/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפג קטן 2 ק"ג - תגובה
הדר עמית מלר14/02/2013הי אור
כמות החלב שאת שואבת היא משביעת רצון מאוד. אלה כמויות נהדרות!!
אבל - חשוב לנסות להקפיד לשאוב כמה שיותר, כדי שלאורך זמן הכמות לא תרד.
נסי לשאוב כמה פעמים ביום שאת מצליחה.
מצטרפת להמלצה של סיגל על פגישה עם יועצת הנקה מוסמכת IBCLC כדי שתעזור לך ותדריך אותך בחיבור לשד.
את מוזמנת להיכנס לאתר של יועצות ההנקה המוסמכות בארץ ולחפש שם.
אל תתייאשי, אני בטוחה שעם קצת עזרה וליווי הדברים יסתדרו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)