התייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    אילנית
    01/04/2013

שלום. אני מניקה את בני בן חודש בכל פעם עשרים דקות מכל צד. האם זה תקין?והאם זה משנה אם בפעם האחרונה שהנקתי לדוגמא בצד שמאל אז בפעם הבאה שאני אניק אני שוב צריכה להתחיל מצד שמאל או שזה באמת לא משנה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

• התייעצות - תגובה

לילי עוזיאל
    02/04/2013

מיה יקרה,

חסרים פרטים כדי לענות תשובה מקיפה. באופן כללי ניתן להגיד שאם הילד עולה יפה במשקל, ולך אין כאבים או אי נוחות כלשהי כתוצאה מההנקה - סימן שהכל בסדר.
    רב התינוקות לא יונקים בצורה מכנית ומסודרת אלא יש שעות שהם יונקים לסירוגין ושעות שהם נחים. חשוב לדעת את זה כדי לאפשר לתינוק גישה חופשית לשד גם אם "עברה רק חצי שעה מאז שסיים, הוא בטח לא רעב, זה בטח גזים..." שזו אחת הטעויות הנפוצות.
    כדאי לתת לו לסיים את הצד הראשון לפני שמציעים את הצד השני כי ככל שהשד ריק החלב יותר שמן.
    שוב - אם הילד עולה יפה במשקל, רגוע ומרוצה בין הארוחות וכאשר אינו - את מאפשרת גישה חופשית לשד - אז הכל בסדר.

המשיכי להניק בכיף,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות

אילנית
    03/04/2013

האם זה נכון להניק תינוק בגיל חודש רק משד אחד? כי בצד השני החלב כמעט ולא יוצא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות - תגובה

לילי עוזיאל
    03/04/2013

כל מקרה נבחן לגופו. יש אמהות שנכון להן להניק רק משד אחד ויש שממש לא.
    נשאלת גם השאלה ממה נובע הרושם שבשד השני כמעט ולא יוצא חלב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו