מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המשך הנקה?!?עידית18/03/2008
ג'ניס שלום,
בתי בת 4 חודשים ויונקת מלא. אני אמורה לחזור לעבודה בעוד כחודשיים ויש מס' שאלות שמטרידות אותי:
1. האם עליי "להרגיל" אותה לבקבוק מעכשיו?
2. איך עושים את המעבר הזה (גם בשבילה וגם בשבילי), שהיא תאכל מבקבוק ולא תצטרך אותי במשך היום? היא גם נרדמת רק תוך כדי יניקה, אז איך עושים את זה?
3. בזמן עבודתי, לא תהיה לי אפשרות לשאוב, אז איך אני יכולה לשמור על תפוקת חלב טובה או שבגיל הזה, כשמתחילים לאכול אוכל רגיל להעביר אותה למטרנה? (אני מאוד לא רוצה... אבל אם אין בררה...)
חשוב לי להמשיך להניק כל עוד אני יכולה והיא רוצה וצריכה...
המון המון תודה מראש וסליחה על הבלבול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי??????
עידית20/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לעידית
ג'ניס זאוסמר20/03/2008היי עידית
עניתי לך פעמיים וכל פעם התשובה נמחקה - אנסה שוב.
יש תינוקות העוברים משד לבקבוק ובחזרה ללא בעיות ויש תינוקות אשר לא יודעים איך להתמודד בכלל עם בקבוק. מעבר לזה יש תינוקות אשר מתרגלים לבקבוק ולא רוצים כבר לינוק.
אני לא ממליצה להתחיל כל כך מוקדם , חכי ותראי כשבוע לפני החזרה לעבודה. את יכולה גם להתחיל לתת לה פעם, פעמיים בשבוע מעט מבקבוק. אי אפשר לדעת מה תהיה תגובתה.
אני גם ממליצה שמשהו אחר ייתן לה את הבקבוק ולא את.
בקשר לשאיבה - אני כל זאת ממליצה שתחשבי עוד פעם ואולי תמצאי לך פתרון לשאוב בעבודה. אם את לא שואבת בעבודה תפוקת החלב יירד ות עלועלה למצוא את עצמך עם מיעוט חלב מוקדם מלפי הציפיות .
אם את לא שואבת היא צריכה לקבל במקום.
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)