מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטמות סדוקות וכואבותאורנית24/06/2013
שלום רב,
אני בהריון ראשון שלי ובשבוע 14 ומאמינה שבפורום זה אוכל לקבל תשובה...
אני מבינה שמרוב שהחזה גדל וכמו כן גם הפטמות גדלות ומתרחבות, לכן הפטמה כבר נסדקת? זה ממש כואב ורגיש.
האם יש משהו להרגיע את זה? זה גם מציק לי מבחינה אסטתית...זה אפילו קצת מרתיע אותי להביט בזה, זה נראה ממש פצע.
איזו משחה יכולה לעזור ויחד עם זאת מותרת בהריון?
המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחה
smile02/07/2013אני השתמשתי במשחת לנסינו, הייתה מעולה וככל הידע לי היחידה שאין צורך להסיר לפני הנקה....בכל מקרה תבדקי מה כתוב על המוצר שאת קונה. (אם צריך להסיר או לא)
בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה על קומפרסים חדשים
רונית11/07/2013ממליצה לנסות קומפרסים לטיפול בפטמות סדוקות , נקראות מולטי מאמ..
אצלי זה עבד מעולה .. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני סבלתי נורא
ננה18/07/2013במשך שבועיים ו...כן שקלתי להפסיק
אך יועצת הנקה אמרה לי שהעיקר במריחת המשחה (או שמן)
הוא עיסוי הפטמות! עם כל הכאב הכרוך בכך, זה מה שעזר לי
בהצלחה ורפואה שלימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטמות סדוקות וכואבות - תגובה
הדר עמית מלר18/07/2013הי אורנית
מוזר שכבר בשבוע 14 הפטמות סדוקות, זה נשמע לי קצת מוקדם.
הקפידי לא לסבן את הפטמות מכיוון שסבון מייבש מאוד את העור.
ממליצה להתייעץ עם רופא עור כדי לראות שאין פטריה או משהו אחר על השד.
בכל מקרה - לפני מריחת תכשיר בהריון - חשוב להתייעץ טלפונית עם אחד המרכזים הטרטולוגיים שקיימים ברחבי הארץ. חפשי בגוגל "מרכז טרטולוגי" ותקבלי מספרי טלפון.
שם נותנים מידע מקצועי ומוסמך על תכשירים המותרים בהריון ובהנקה.
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)