מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קבלת וסת במהלך הנקהיעל30/07/2013
אני כחמישה חודשים ושבוע לאחר הלידה, מניקה/שואבת באופן מלא. ביומיים שלושה האחרונים חשתי בירידה משמעותית בתפוקת החלב ואתמול התחלתי לדמם, אני מניחה שמדובר במחזור החודשי. ראשית, מאוד הופתעתי שהוא שב כל כך מוקדם. האם הופעת המחזור החודשי פוגעת בתנובת החלב? אם כן כיצד אני יכולה להגביר את ייצור החלב מבלי להשתעבד לשאיבה כל שלוש שעות? האם העובדה שהתינוקת שלי ישנה מזה כחודש שנת לילה מלאה ואני שבתי חלקית לעבודה כך שמידי יום נוצרים פערים מסויימים בתדירות ההנקה, תרמו לירידה בתנובת החלב ולהופעת המחזור החודשי? האם ההופעה של המחזור החודשי בהכרח מעידה כי הורמנלית הגוף שלי שב לתפקד כרגיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבלת וסת במהלך הנקה - תגובה
לילי עוזיאל01/08/2013נעמה יקרה,
אכן נשמע שחזרת למחזור רגיל. לעיתים המחזורים הראשונים
הם חזקים.
זוהי אינדיקציה לכך שאינך מוגנת עוד על ידי ההנקה בפני כניסה להריון.
אכן למרווח גדול בין הנקות אין קשר לכך.
לעניין ייצור החלב - תני לה גישה חופשית לשד, ייתכן שבימי המחזור היא תינק
לעיתים תכופות יותר. בדרך כלל כשהמחזור מסתיים, תפוקת החלב חוזרת לעצמה
בלי כל התערבות מיוחדת.
כל טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)