מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיעוט חלב - המשךת.ג.25/03/2008
תודה על תשובתך, אני מאוד מעריכה את עזרתך בנושא. אני כבר נמצאת באמסטרדם המושלגת, וטרם הספקתי לשקול את בתי, אעשה זאת בימים הקרובים ואז נראה מה המצב. מספר שאלות נוספות:
1. מתי נכון לנסות ולתת את הבקבוק? בשבוע האחרון אני נותנת לה והיא מכניסה לפה (בקבוק של נוק), יוצא חלב אבל היא לא בולעת, קצת אולי... ממני היא דווקא מוכנה להכניס אותו. אני עושה זאת בשעות הבוקר והצהריים, כשהיא לא רעבה, כמו משחק. לאור תשובתך, נראה כי צריך יותר לפעול. האם צריך יותר פעמים גם בלילה וגם עם בעלי? אם אני אמשיך ככה, זה יכול לקחת זמן...
2. הרופא המליץ לרווח בין הארוחות כי אם היא יונקת יותר מדי פעמים ביממה וקצר 3-4 דקות, היא לא מגיעה לחלב השומני, שמגיע אחרי 5 דקות. היא אוכלת בערך כל שעתיים שעתיים וחצי, ובלילה כל 4 שעות בערך. האם להעיר אותה להנקה, לפעמים היא ישנה יותר, ועוברות להם שלוש שעות במשך היום..
3. האם החילבה לא משפיע על טעם החלב? והאם כמוסות סירפד יכולות לעזור?
תודה על העזרה והתמיכה, אהיה בקשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לת.ג.
ג'ניס זאוסמר25/03/2008שלום רב,
כמה כיף לך - חם כאן נורא.
היא תתרגל לבקבוק לט לאט - אין מה לדאוג.כשהיא תהיה רעבה היא תאכל.
אין שום אפשרות לדעת מתי החלב השומני מגיע - תני לה מתי שהיא רוצה.
חלבה לא משנה את טעם החלב.
לפי מיטב ידיעתי לסרפד אין השפעה - כמו חילבה.
בהצלחה,
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)