מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ורטיגואסתי23/09/2013
שלום
אני בת 40.ילדתי לפני 4 חודשים. מניקה הנקה מלאה.
מאז הלידה יש לי תופעה של חום מידי שבועיים 38-39 מעלות למשך יום יומיים עם כאב ראש חזק.לפעמים עם אדמומיות בחזה ולפעמים בלי. ללא גודש. עשיתי בדיקות והרופאים חסרי אונים למול התופעה.האם יש הסבר?
לאחרונה חוויתי מספר התקפים של ורטיגו חמור עם בחילות חזקות שנמשך כשעתיים. האם זה יכול להיות תוצאה של הנקה מרובה ולילות ללא שינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורטיגו - תגובה
לילי עוזיאל23/09/2013אסתי שלום,
אני מצטערת שאת חשה ברע ומקווה שהרגשתך תשתפר
במהרה. לגבי ורטיגו - לא ידוע לי על קשר להנקה.
האם עשית בדיקת דם פשוטה לראות אולי יש ספירת דם גבוהה שמעידה על מחלה ויראלית?
לגבי כאבי ראש או בחילה - יש תופעה כזאת, בה נשים שמניקות חוות ביטויים גופניים שונים לתנודות החדות בהורמון האוקסיטוצין וכו׳ - אלה מעט מאוד נשים. אני מציעה לך לבדוק את הקשר בין תדירות הופעת הכאבים והבחילות לבין ההנקות. בידקי גם את סמיכות הזמנים להנקות. למיטב ידיעתי והבנתי אלה לא תופעות שמופיעות רק לעיתים, אלא במשך כל תקופת ההנקה הראשונית ולעיתים גם לאחר מכן.
עייפות יכולה לגרום לשלל תופעות ובהן בחילה, עייפות, רגזנות יתר תגובות מואטות ועוד.
בהצלחה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)