ייבוש חלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייבוש חלב
    שירה
    27/09/2013

לפני שתוקפים אותי פה...הקטנה שלי כבר בת 9 חודשים וכל התקופה הזו נלחמתי עם מלא תכשירים להגברת ייצור חלב ולא כ"כ עבד אז עד לפני חודש עוד שאבתי והבאתי לה את המקס' שיכולתי.
    כרגע הקטנה אוכלת מטרנה אך נרדמת לי על הציצי (אני יודעת, חינוך לא טוב ולא מצליחה לגמול אותה מנישנוש ציצי), הבעיה שאני צריכה לקחת כדורים אך כל עוד היא על הציצי ובטח יונקת קצת חלב לא יכולה לעשות זאת, האם יש תכשיר לייבוש טוטאלי גם אם ממשיכה לתת לה ציצי כמוצץ, כך שאוכל להתחיל עם הטיפול בהקדם.
    תודה על התשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייבוש חלב

הוספת תגובה

• ייבוש חלב - תגובה

לילי עוזיאל
    29/09/2013

קרן שלום,

פני אלי במייל תוך ציון התרופה הספציפית ואנסה לברר עבורך אם באמת חייבים לגמול.
    יש הרבה מידע מטעה בעניין הזה.
    אי אפשר לדעת בוודאות שלמרות כדורים לייבוש חלב לא יתייצר חלב כלל, בוודאי לא זמן רב לאחר הלידה.
    הרי גם נשים שלא הרו כלל יכולות לייצר חלב בעקבות גירוי של השד (בתנאים מסוימים).
    הרדמה על השד לאחר הזנה מבקבוק זה נפלא. זה בדיוק העניין עם ההנקה, שיש לה הרבה תפקידים מעבר להעברת מזון. זה מספק צורך רגשי גם אצלך וגם אצל התינוקת. גם כמות חלב קטנה שלך מספקת הגנה חיסונית וגם מכך לא כדאי להתעלם.
    מקווה שהמידע מסייע לך,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו