פטריה בפטמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריה בפטמה
    טל
    07/11/2013

היי בנות,
    יש לי פטריה בפטמה בצד שמאל, מורחת משחת 'פטריון'.
    בינתיים לא אניק בצד הזה כי קצת כואב לי, אלא בינתיים אמרח משחה ואטפל בפטריה.
    בינתיים אניק בצד השני, האם בשביל זה אני צריכה להסיר את המשחה מפטמה שמאל? או שאין צורך?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטריה בפטמה

הוספת תגובה

• פטריה בפטמה - תגובה

לילי עוזיאל
    07/11/2013

תותי יקרה,

אני לא מכירה את התכשיר. לא יודעצ מי אבחן את הבעיה ומי המליץ על הטיפול הזה - אבל אולי משם תבוא תשובה מהימנה.

מה שבטוח:
    אם לא תניקי משד אחד, תצטרכי לנקז ממנו חלב בצדירות בה הנקת ממנו כדי שלא יפגע ייצור החלב. השד השני לא ייצר כמות כפולה בין רגע כך שתצטרכי לתת אצ החלב השאוב לילדך עד לשיפור ההרגשה.
    מנסיוני הטיפול עובד אצל הרבה נשים באותו קצב גם אם הן מניקות (והוא יעיל בתנאי שהטיפול נכון).

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטריה בפטמה - תגובה - תגובה

לילי עוזיאל
    07/11/2013

שוב הי לתותי,
    אני מציעה שתבדקי אפילו בטלפון. אם פטריון זה בעצם דקטרין ללא מרשם - אז מורחים אחרי הנקה שכבה דקה ושמים פד. עד ההנקה הבאה זה נספג בעור ואם יש עודף סופגים בחיתול בד או בטישיו.
    חשוב מאוד:
    האם גם הפה של התינוק/ת מטופל? שלא תהיה הדבקה חוזרת ונשנית ביניכם.

תהיו בריאים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו