עלייה לא מספקת במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עלייה לא מספקת במשקל
    אמא של אמיר
    29/11/2013

אני אמא של אמיר המתוק, בן 10 שבועות. אמיר נולד במשקל גבוה 3900. המשקל נבע בעיקר מגובהו, נולד באורך 52 ס"מ.
    בחודש וחצי הראשונים עלה עלייה מטאורית במשקל- 1.6 ק"ג ושקל 5260 גר'. לאחר שלושה שבועות, נשקלנו שוב וראינו שעלה רק 140 גר'- כלומר 5400 גר'.
    הוא היה קצת חולה בשבועות הללו, אבל לא נראה שאין לו תיאבון. במהלך אותו שבוע התחלתי להציע לו יותר הנקות, והוא עלה ב- 90 גר' נוספים,
    כלומר שקל 5490 גר'. כמו כן גבה ב2 ס"מ והיקף הראש עלה ב-1.5 ס"מ. הוא תינוק מאוד עירני, חיוני, חייכן, מתפתח יפה.
    אני ובעלי די רזים, וכך גם שאר בני המשפחה המורחבת. גם אחותו המתוקה רזה וגבוהה.

פניתי ליועצת הנקה שלא הצליחה לאבחן בעייה, והציעה להוסיף בקבוקים שאובים, שהוא לא מסכים לקחת מאף אחד, ואח"כ מתנפל על הציצי..
    תחושת הבטן שלי אומרת שהילד 100%, ושהעליה המטאורית הייתה חייבת להיעצר, אחרת הוא היה גדל למימדים ענקיים שלא תואמים
    בכלל את הגנטיקה המשפחתית.

ובכל זאת, אני עדיין חרדה מהביקור הבא בטיפת חלב, ששוב יגידו לי שהוא לא עלה מספיק, ושצריך לשלב לו תמ"ל ועוד שאר פנינים... מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עלייה לא מספקת במשקל

הוספת תגובה

• עלייה לא מספקת במשקל - תגובה

לילי עוזיאל
    05/12/2013

אמא של אמיר שלום,

קשה לעזור בלי לראות. כדי לנסות, אשאל אותך כמה שאלות:
    מהניסוח שלך לא ברור לי אם ה90 ג׳ הנוספים הם בנוסף או בלבד?
    בקיצור : כמה הוא עלה בשבוע האחרון?
    כמה חיתולי פיפי יש ביממה?
    האם את מציעה שני צדדים בכל הנקה?
    כמה הנקות יש ביממה?
    האם עשיתם כשהיה חולה בדיקת דם ושתן - אם כן, האם היו תקינות?

להשתמע,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו