פגיעה בייצור חלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגיעה בייצור חלב
    אורלי
    12/12/2013

שלום,
    הבת שלי בת כחודש וחצי. מזה כשלושה שבועות אני משלבת הנקה-שאיבה- סימילאק. בזמן שאני נותנת סימילאק אני משתדלת לשאוב.הבעיה שבשבוע האחרון אני מרגישה שחלה ירידה גדולה בכמות חלב שלי. התינוקת בוכה מרעב ולא מספיק לה יניקה,בלית ברירה אני נותנת לה לפעמים סימילאק,כשאני מנסה לשאוב באותו זמן יוצאת לי מנה ממש קטנה של חלב
    (בערך כ- 30 משני הצדדים).
    מה אפשר לעשות כדי להגביר את ייצור החלב? אני ממש רוצה להמשיך בהנקה אבל כרגע מרגישה שהחלב מתחיל להיגמר לי...

אשמח לעצות,
    תודה
    אורלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פגיעה בייצור חלב

הוספת תגובה

• פגיעה בייצור חלב - תגובה

לילי עוזיאל
    22/12/2013

אורלי שלום,

מבלי לראות אתכן אוכל לצערי לתת רק עצות כלליות.
    בדרך כלל הדבר הטוב ביותר להגברת ייצור החלב זה ריקון תכוף של השד. אפשר להשאיר משאבה מחוברת ולעשות יומיים של מרתון שאיבות. מה זה אומר? כל שעה להתחבר ולשאוב כמה דקות מכל שד.
    כמובן ששאיבה דו-צדדית יכולה לעזור ותמיד כדאי לשאוב במשאבה איכותית וחזקה.
    עוד דרך נהדרת להגברת ייצור חלב - סחיטה ידנית לאחר כל האכלה. בסחיטה ידנית אנו מצליחות להוציא חלב גם כאשר המשאבה לא מצליחה...
    אפשר להכנס למיטה עם התינוקת ולהניק כמה שיותר. בכל פעם שהיא לא מרוצה - לעבור לצד השני. בינתיים הצד הראשון יתמלא. כך תעבירי לגוף מסר שיש דרישה לחלב רב יותר.
    נשים בריאות ושאינן אלרגיות יכולות להעזר בצמחי מרפא שונים. יש מוצר מדף שנקרא חלב רב. יש כמוסות חילבה - לשם כך צריך יעוץ מקצועי. יש פורמולה הומאופטית של ד"ר K. כל אלה יכולים לעזור אולם רק בנוסף לריקון תכוף של השד.
    כמובן שכדאי לברר למה נזקקת לתוספות המזון מלכתכילה. האם היתה תקופה שהיא רק ינקה? האם היא שגשגה יפה? האם ההנקה היתה נעימה?
    אם משהו מאלה לא היה תקין מלכתחילה - אולי כדאי לטפל גם בכך.

בהצלחה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו