חזרה להנקה - אפשרי או מדע בדיוני?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה להנקה - אפשרי או מדע בדיוני?
    ענבר
    01/04/2008

שלום ג'ניס,

ילדתי לפני ארבעה חודשים ושבועיים, וביומיים הראשונים הנקתי בלי שום בעיה (ילד ראשון). עקב דיכאון קל, הפסקתי עם ההנקה והיום אני מתחרטת על כך מאוד, בעיקר משום שהתינוק שלי סובל מבעיות גזים ולכן ניזון מנוטרמיגן.

השאלה שלי היא, האם זה אפשרי לחזור להניק? אני רוצה רק לציין שכשאני לוחצת על הפטמות יוצא טיפת נוזל. עוד רוצה לציין, שיש לי מוטיבציה מאוד גבוהה ואני מוכנה לעשות הרבה בשביל לחזור להניק.

אני מוכנה לכך שהתינוק שלי לא יצליח לינוק ושהחלב שיקבל יהיה שאוב - העיקר, כאמור, שיקבל את החלב ממני.

נ.ב: האם את מכירה מקרים בהם נשים חזרו להניק אחרי תקופה ארוכה כמו שלי?

בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לענבר

ג'ניס זאוסמר
    02/04/2008

שלום ענבר,
    עבר די הרבה זמן מהלידה ובעצם הסיכויים לא רבים.
    אבל כמו שאת אומרת - אם יש מוטיבציה שווה הנסיון.אני לא רוצה להעלות לך את הציפיות ולגרום לך לאכזבה אבל אולי עם קצת מאמץ תכלי לייצר חלב - אולי, ואולי לא.
    אם התינוק מוכן לינוק ישירות - תני לו כמה שאפשר. הסיכוי שיינק לא רב כי כנראה כבר רגיל לאכל מבקבוק וגם לא ירגיש שיש לו מי יודע מה תמורה מהשד.
    ולכן כדאי להשיג מכשיר שאיבה מאיכות גבוהה מיד שרה ולשאוב לפחות כל 3 שעות , כ10-20 דקות מכל שד.
    יש גם תרופות המגבירות חלב - דברי עם הרופא שלך על תרופה בשם מוטיליום (20 מיליגרם 3-4 פעמים ביום).
    גם קפסולות חילבה (3 קפסולות 3 פעמים ביום)מגבירות חלב.
    לכל זה דרוש הרבה עבודה,זמן,מוטיבציה וללא שום בטחון שזה יצליח.
    מאחלת לך הצלחה - ואני כאן אם יש שאלות נוספות
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה חשובה: האם אוכל להיעזר בך?

ענבר
    02/04/2008

אם כן, איך אני מגיעה אלייך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני כאן בפורום - לא עושה ייעוץ פרטי

ג'ניס זאוסמר
    02/04/2008

תרגישי בנוח לשאול כל שאלה ולתייעץ כאן - אני אענה.
    הפורום אנונימי ולכן אין שום בעיה.
    ג'ניס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם את יכולה להפנות אותי

ענבר
    02/04/2008

ליועצת הנקה שאוכל להיעזר בה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תכנסי לגוגל - יועצות הנקה מוסמכות

ג'ניס זאוסמר
    03/04/2008

שם תמצאי רשימה על פי איזורים ואף מחירים.
    ג'ניס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו