מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים חזקים בפטמהעדי01/01/2014
שלום,
הבת שלי נולדה לפני כחודש במשקל 2,400 בשבוע 37, והיה לה מאוד קשה לינוק, לכן אני שואבת לה, ונותנת לה לנסות גם לינוק, אבל היא מתעייפת מאוד מהר...
העניין הוא שבשבת נהיה לי גודש, וטיפלתי בו אבל השד הימני המשיך לכאוב קצת, ולפני יומיים התחיל לכאוב ממש באזור מסויים בשד שהתחיל להיות אדום קצת. שמתי קומפרסים חמים ושאבתי מלא, וזה עזר וקצת עבר אבל פתאום אתמול התחילו כאבים ממש חזקים בפטמה, וכשנגעתי בפטמה- הרגשתי כמו גושים בתוך הפטמה.
אבל הפטמה נשארה באותו צבע, אין גוש לבן בולט או משהו כזה... פשוט כמו גבשושיות בתוך הפטמה, וזה כואב מאוד!
אני מנסה לחמם קצת את המקום ולשאוב, אבל בקושי יוצא משהו (הצלחתי להוציא היום בבוקר, אחרי מלא זמן של שאיבה, משהו כמו 30...) ומרחתי גם משחה עם לנולין, אבל זה לא עוזר. עדין ממש כואב.
מה זה יכול להיות ואיך לטפל בזה?
תודה,
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים חזקים בפטמה - תגובה
לילי עוזיאל05/01/2014עדי שלום,
אני מרגישה שתשובה בפורום עלולה להיות לרעתך במקרה הזה.
נסי לפנות לעזרה אצל יועצת הנקה מוסמכת יש כאלה פרטיות, או בחלק מסניפי טיפת חלב. גם מדריכת ליגת לה לצ׳ה תוכל לנסות לעזור.
יעזור לך גם יעוץ בנוגע לבעיה שיש כרגע בפטמה וגם ליווי לגבי ההתנהלות עם התינוקת שנולדה כמעט בשלה, אך לא לגמרי.
בהצלחה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)